Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kako se još može pogledati plodna voda?

neobična avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Kako se još može pogledati plodna voda?

Pozdrav!!
    Danas sam 41+3, svaki drugi dan idem na pregled (u Sinjsko rodilište) i svaki put napravim ctg (koji je uvijek uredan), a zadnji put sam napravila i UZ (koji je također uredan), isto tako i tlak i sve...ali ne mogu nikako napraviti amnioskopiju jer sam otvorena za jagodicu prsta. Sutra opet idem.
    Doktor u Sinju je zadnji put rekao da želi da idem u Split ako se nešto počne događati prije sutra iako je sve ok....kaže prvorotka sam...
    Danas sam pričala s mamom koja je pričala sa jednim doktorom u splitskoj bolnici (i ona navija za Split ) i on joj je rekao da u splitskoj bolnici postoji neki aparat ili nešto s kojim se može provjeriti plodna voda i ako nisam otvorena. Nisam do sad čula za to? Zna li netko o čemu se radi?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ne znam, prije par mjeseci cure supatnice iz ambulante za amnioskopiju, koje su prosle termin, a bile zatvorene, su isle samo na ctg...

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Isto tako nisam čula ,dok sam hodala po tim pretragama,jedna cura koja je bila zatvorena,vodili su je na ctg,ništa drugo...

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u Zg (bar prije 3 godine) ako nije bilo sumnje na išta nisu gledali vodu dok žena nije otvorena.
    Ako je žena otvorena postoji neka spravica kojom gledaju kakva je voda, ne sjećam se kako se zove.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dakle slabo se sječam, ali kad sam bila prije 6 godina na patologiji trudnoće u petrovoj samnom u sobi je bila gospođa s prenesenom trudnočom. Vodili su nas na ultrazvuk, a njoj su tada iglom ubodom negdje oko pupka izvadili plodnu vodu,sve je bilo brzo gotovo i žena mi je rekla da nije bolilo, nije se radilo o amniocintezi u to sam sigurna. Najbolje pitati ginekologa koji je potupak.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

To jest amniocenteza, tzv. kasna. Uzorak vode uzima se iglom, uz istodobno promatranje ultrazvukom. Meni su to radili pred carski. Razgovaraj s doktorom i neka ti razjasni sve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •