Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Žuti iscjedak

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Žuti iscjedak

Odkad sam u 5mj bila na laparoskopiji vučem žuti iscjedak. Ginić na neplodnost kaže da je neka upalica u rodnici i nije se baš obazirao na to, a moja soc ginićka mi je dala vaginalete koje sam stavljala 10 dana i žuti iscjedak je i dalje tu. Možda nešto manje ali ga i dalje ima i već me brine lagano. Ništa me neboli, nepeće, nesvrbi i neznam šta bi moglo biti :? :?
    U 11mj idem na prvi IVF i frka me da je nešto pa da če smetati začeču

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jesi radila papu i briseve?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A nemaš druge nego napravit cervicalnih 5 briseva na aerobe i anaerobe ako te to brine. Ako u 11-me ideš na prvi IVF, onda bi ti ih svejedno bilo pametno napraviti, sve da nemaš nikakvog iscjetka. Ne znam koja je sad nova shema oko IVF-a, ali prije su se prije svakog IVF-a obično ti brisevi radili.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Briseve sam več radila i rekao je da netrebam ponovo i svi su bili uredu a papu sam zadnji put prije god dana kontrolirala. Možda nije nešto uredu s papom?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Briseve sam več radila i rekao je da netrebam ponovo i svi su bili uredu a papu sam zadnji put prije god dana kontrolirala. Možda nije nešto uredu s papom?
    Kad si točno radila briseve? Oni prije laparaskopije su ti već passe, to bi trebalo ponovit onda. Obično smo prije to radili mjesec-dva prije IVF-a svaki put, barem štreberski dio pacijenata. Sumnjam da ti može bit nešto s papom, ako su brisevi OK.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

U prvom mjesecu :/ Ja sam kriva, on me pitao dali smo radili briseve i ja sam rekla da, da sve ok i na tome je ostalo a to je bilo u prvom mj ove godine. Ajme baš sam kvočka. Pitanje je dali če mi soc ginićka dati da radim briseve jer ona radi sve kako on napiše na nalaz
    Koje briseve da tražim da mi napravi? Za ureaplasmu, mycoplasmu, hiv i hepatitis sam tad vadila a ostale nisam.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

brise se rade na HPV, ureaplazmu, anaerobne i aerobe te mycoplasmu. a ja bih na tvom mjestu ponovila i papu.
    hiv i hepatitis - markeri - nemaju utjecaja izravnog na iscjedak.
    no, iz iskustva - možda su gljivice :?

što god da je ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da to što prije riješiš

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U prvom mjesecu :/ Ja sam kriva, on me pitao dali smo radili briseve i ja sam rekla da, da sve ok i na tome je ostalo a to je bilo u prvom mj ove godine. Ajme baš sam kvočka. Pitanje je dali če mi soc ginićka dati da radim briseve jer ona radi sve kako on napiše na nalaz
    Koje briseve da tražim da mi napravi? Za ureaplasmu, mycoplasmu, hiv i hepatitis sam tad vadila a ostale nisam.
    Zaboravi briseve iz prvog mjeseca, puno je to mjeseci proteklo, sad će još malo pa Božić. Ksena ti je napisala koje briseve, to što si tad vadila zaboravi.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kupi ove vaginalete i po pricanju cura koje su ih koristile, iscjedak ce nestati

http://com.hok.hr/web/marinalab/acid...nalete_hr.html

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Preporučam uz ove vaginalete navečer odijenuti nešto staro, ja sam sve svoje pidžame bacila, ostavljaju masni trag koji se ne da oprati!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    brise se rade na HPV, ureaplazmu, anaerobne i aerobe te mycoplasmu. a ja bih na tvom mjestu ponovila i papu.

Znači ponovno moram bris na mycoplasmu i ureaplasmu radit? Onda hpv i anaerobne i aerobe i papa test? To je to? A za klamidiju, candidu se to gleda preko anaerobnih i aerobnih?
    Hvala cure na pomoći, nadam se da ču uspjeti to riješit prije nego dobijem m ionako se bojim da če mi i ovaj postupak odgodit

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Znači ponovno moram bris na mycoplasmu i ureaplasmu radit? Onda hpv i anaerobne i aerobe i papa test? To je to? A za klamidiju, candidu se to gleda preko anaerobnih i aerobnih?
    Hvala cure na pomoći, nadam se da ču uspjeti to riješit prije nego dobijem m ionako se bojim da če mi i ovaj postupak odgodit
    Ne, malo si pobrkala, ovo je standardna baterija testova:

- cervikalni bris na klamidiju, ureaplasmu, mikoplasmu, aerobe i anaerobe.

Možeš još i papu napravit.

Candida se ne gleda preko testa, nego kod ginića na pregledu, ali candida bi te morala gadno svrbit, a ti nemaš svrab ili?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa

Ne, malo si pobrkala, ovo je standardna baterija testova:

- cervikalni bris na klamidiju, ureaplasmu, mikoplasmu, aerobe i anaerobe.

Možeš još i papu napravit.

Candida se ne gleda preko testa, nego kod ginića na pregledu, ali candida bi te morala gadno svrbit, a ti nemaš svrab ili?
    Počelo me malo svrbit nakon šta sam prestala vaginalete stavljat :?
    Ksena mi je napisala i HPV isto? Moram ili nemoram? Ovo drugo ču tražit da mi napravi. Nadam se da sam shvatila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    Preporučam uz ove vaginalete navečer odijenuti nešto staro, ja sam sve svoje pidžame bacila, ostavljaju masni trag koji se ne da oprati!
    nije jednostavnije staviti uložak ?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kika, zašto ne bi, kad već ideš radit briseve, ponovila sve pa i hpv?

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa
    Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    nije jednostavnije staviti uložak ?
    Drugi dan sam i to isprobala, ali mi je svejedno ostao flek.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala cure na savjetima i pomoći, jučer mi je ginićka briseve uzela i u četvrtak idem po njih. Samo se nadam da je sve ok

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kika83 i ja se nadam da će sada sve biti OK

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, brisevi svi OK :D :D :D :D :D
    Imam i dalje nešto sitno tog žutog iscjetka i neznam šta bi moglo biti več kad su brisevi i hormoni sve ok :/ Čekam nalaz pape još, to če biti za 15dana ali ginićka kaže da nevjerujem da je papa loš, pa... Neznam ni sama.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kika83 baš mi je drago, a sada u pobjede nove

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kika83 a da stvarno nisu gljivice? njih se bar lako riješiti... canesten vaginelete ih ubiju za tri dana. da nisi pila neke antibiotike nedavno, meni oće od toga?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kika83 a da stvarno nisu gljivice? njih se bar lako riješiti... canesten vaginelete ih ubiju za tri dana. da nisi pila neke antibiotike nedavno, meni oće od toga?
    Stavljala sam neke Metodozol vaginalete(tako nekako) 10 dana i čim sam prestala počeo je neki sitan svrbež. Iscjetka je bilo ali puno manje. Sad sam stravljala Canesten i danas mi baš ostaci izlaze pa ču pratit kakvo je stanje, dali je manje žuto. Morat ču opet spomenut giniću kad budem išla na folikulometriju. On kad je pogledao rekao je neka upala u rodnici i da stavim canesten ali bila sam u postupku AIH pa smo odustali.
    Nisam pila nikakve antibiotike, pa mi je sve to čudno. Neznam šta bi moglo biti ako je sve drugo u redu. Jedino papa test :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •