Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: trudna sam??????

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno trudna sam??????

:/ jao cure pomoc mi hitna treba... ovako-- prije par dana ja i moj stalni decko smo imali odnos,i sad,on kako je svrsio imao je na prstima sperme dosta,i gurnu mi u vaginalni otvor(rodnicu) nekih 2,3,4 cm duboko...sada mene zanima dali mogu ostati trudna..pricali smo ja i on o bebi ako nam se desi...voljela bih da sam trudna i on isto...za 2 dana radim test pa cemo vidjet... molim vas neki odgovor ili savjet..unaprijed hvala

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

znaš li kad ti je bila ovulacija?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

uf ajme nemam pojma iskreno...zadnju mengu sam dobila 5.9. s tim da se meni i decku to dogodilo 22.9.. a ovulacija mi stalno varira

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nije nemoguće da se desi, ali puno je faktora.

ipak, mislim da su šanse vrlo vrlo male da si ostala trudna.

sretno i obavezno javi rezultat

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

uf.....vidjet cemo,nadam se da budem ali test ce pokazat svoje

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Iz mog iskustva - kad god sam paničarila unaprijed, nisam bila trudna. A kad mi nije ni palo na pamet da jesam - e onda..

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

stalno mislim na to i molim boga da jesam :D :D :D ,ali imam malo bolne grudi i vene su mi jako izražene po grudima,imam kratkotrajne oštre boli u donjem dijelu trbuha,mengu bi trebala dobit 5.10. ali nadam se da necu,puno jedem u zadnjih par dana...sad neznam dal si to sve umisljam ili je stvarsnost..bolove imam tu i tamo i cesto me probada...a sad boga pitaj sta je,a test radim u nedjelju...nadam se... :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mislim da bi ti u nedjelju moglo ipak biti malo prerano za test, ako trebaš dobiti mengu tek 5.10. Kažem, da se ne bi razočarala ako je test negativan, a ti u biti jesi trudna (to se meni dogodilo s prvom trudnoćom). Pričekaj barem dan kad ti treba doći menga... znam da je teško, ali sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ajme boze dragi,ko ce cekat do menge...uf,izdrzat cu jos slj.tjedan pa kako Bog odredi.. a jucer sam isla u wcbar 7,8 puta u sat,sat i pol vremena..konstantno pisat..neznam al ako ce bit pozitivno,ajme li sreće :D :D :D :D

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Obično ljudi kad žele dobiti bebu koriste klasične metode zatrudnjivanja Ili ste tek sad skužili da ste spremni?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

naravno da sam spremna,inace neko vrijeme govorimo o bebi ali eto ako se sada desilo bit ce super :D

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Re: trudna sam??????

Citiraj labellita prvotno napisa
    :/ jao cure pomoc mi hitna treba... ovako-- prije par dana ja i moj stalni decko smo imali odnos,i sad,on kako je svrsio imao je na prstima sperme dosta,i gurnu mi u vaginalni otvor(rodnicu) nekih 2,3,4 cm duboko...sada mene zanima dali mogu ostati trudna..pricali smo ja i on o bebi ako nam se desi...voljela bih da sam trudna i on isto...za 2 dana radim test pa cemo vidjet... molim vas neki odgovor ili savjet..unaprijed hvala
    trudna si i želite bebača ? pa suuuper i čestitam ako jeste, ako niste čestitam za sljedeći puta

inače moguće je da tako ostaneš trudna. koliko vidim po datumima upravo ste imali taj čin u vrijeme moguće ovulacije (pogotovo ako ti varira moguće je po datumu da ste upravo strefili baš sam dan oslobađanja jajne stanice), a u vrijeme ovulacije je cervikalna sluz obilna i vrlo gusta. ukoliko si i ti jedna od onih djevojaka/žena sa obilnom sluzi u vrijeme ovulacije i još ukoliko su spermići tvoga dragoga zdravi, pokretljivi i brzi, moguće je da si zanijela, kako da ne.

u svakom slučaju pošto vidim da se doista veseliš i raduješ mogućoj trudnoći, držim vam velike fige

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hehehe,hvala hvala jako se tome veselimo... mlada jesam,20god ali bit cemo presretni s bebicom malom... dosta sam razdrazljiva i zivcana i ljuta u zadnje vrijeme,iskaljujem se na svom dragog bez razloga,valjda je pocelo utjecat to ne mene... dao Bog

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Iz mog iskustva - kad god sam paničarila unaprijed, nisam bila trudna. A kad mi nije ni palo na pamet da jesam - e onda..
    također 8)

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

...tuzna sam..napravila sam test i negativno.. :/ vjerojatno je vrlo rano,stoga cu se strrrrrrrrrrrpit mada NEMOGU,al dao Bog dragi ga jesam..uf uf

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Labellita testovi ne funkcioniraju tako, ako i jesi ostala trudna 22.09. NEMA ŠANSE da danas, 6 danas nakon tebi test bude pozitivan. Zato se lijepo strpi još 10-15 dana i onda napravi test. Ali ako bude negativan i tada, savjetujem vam ako zaista želite bebu da koristite klasičan način

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma znam da...ali nismo mi namjerno to radili da bi ja na taj nacin zatrudnila..inace sam pila kontracepciju,ali prestala sam na neko vrijeme...ali kako je on svrsio,njemu je na prstima ostalo sprerme ali nije on to znao da mu je ostalo na prstima, nego sam ja osjetila strasnu toplinu i par kapi sperme iscurilo van pa sam po tome zakljucila da bi mogla ostat trudna..mislim,voljela bi to u svakom slucaju,ali mengu trebam dobit 5.10. tak da cu se strpit jos tih par dana i opet ponovit test...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

samo neznam dali se mucnine mogu imat vec sada jer par dana me kratkotrajna mucnina zna uhvatit i trbuh zaboljet...nova sam u svemu tome pa bi mi dobro doslo par savjeta

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sačekaj dan očekivane M i uradi test
    sve prije ti je prerano da radiš
    što se tiče simptoma, nemoj se tim pretjerano opterećivati, jer su simptomi PMs-a i T slični, a vrlo lako je umsiliti simptome, pogotovo kad željno očekuješ T (govorim ti iz vlastitog iskustva, a nisam jedina)

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ali inace pred M ,nikad me nije trbuh bolio,a i zeludac,nemam nikakve bolove kad imam M,ali sad neznam dal si to stvarno UMISLJAM ili koji je vrag...cekat cu jos pa cu napravit test na dan kad bi trebala dobit-ako taj dan ne dobijem

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

prije će biti da umišljaš, jer je stvarno prerano za simptome

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj vjestica prvotno napisa
    prije će biti da umišljaš, jer je stvarno prerano za simptome
    Sve smo prošle ovu fazu umišljanja simptoma onda kad željno isčekujemo +

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

neznam sta da si mislim... ludim polako..nadam se da ce doc to na svoje uskoro

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bokić

labellita ja sam 23.9 trebala dobit mengu i nisam ju dobila radila sam test i bilo je negativan čekala sam dva dana i opet radila test cler blue i vidjela veliki plus s tim da sam test radila popodne oko 5. Sutra idem kod svog gin da potvrdi trudnocu...Od simptoma kojih sam imala prije testa su bol u kicmi i jajnicima i popila sam jos ketonal jer sam bila uvjerena da dobivam mengu mokrenje i podrigivanje,a simptomi poslije testa ne pase mi cigareta niti kolaci,a jede mi se uzasno sladoled i lubenica veli muz di da ti lubenicu nabavim sad hahaah to ti mogu reci sad na frisko iz svog iskustva

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Labellita, pa dobro, ako nisi, ništa strašno
    No sljedeći put se dajte koncentrirajte obaviti posao do kraja

Sretno !

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

meni se isto uuuuuzasno podriguje,a kicma me boli nenormalno pogotovo kad dugo stojim-perem suđe..meni je test bio isto negativan mada sam ga jako rano radila..zna mi mucnina doci,ali mada to mogu bit simptomi od pms-a ali inace nemam nikakve simptome prije menge da me ista boli itd..sise me bole kad malo jace stasnem,mucnina mi je i jucer sam imala zgaravicu..e sad,neko kaze da bi ti moglo bit prerano ako sam trudna,ali nemam pojma sta da mislim.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno Re: bokić

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa
    labellita ja sam 23.9 trebala dobit mengu i nisam ju dobila radila sam test i bilo je negativan čekala sam dva dana i opet radila test cler blue i vidjela veliki plus s tim da sam test radila popodne oko 5. Sutra idem kod svog gin da potvrdi trudnocu...Od simptoma kojih sam imala prije testa su bol u kicmi i jajnicima i popila sam jos ketonal jer sam bila uvjerena da dobivam mengu mokrenje i podrigivanje,a simptomi poslije testa ne pase mi cigareta niti kolaci,a jede mi se uzasno sladoled i lubenica veli muz di da ti lubenicu nabavim sad hahaah to ti mogu reci sad na frisko iz svog iskustva

e da,s tim da pusim vec 5 godina i unazad 2,3, dana cigareta me NE PRIVLACI uopce,nemam potrebe za njom...cesto moram na wc a znam imat i zatvor...jede mi se cokoladno nest i kolaci

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Re: bokić

e da,s tim da pusim vec 5 godina i unazad 2,3, dana cigareta me NE PRIVLACI uopce,nemam potrebe za njom...cesto moram na wc a znam imat i zatvor...jede mi se cokoladno nest i kolaci
    Ako i nisi trudna idealna prilika da se resis cigareta pa sledeci mesec u nove pobede

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

ti simptomi ti mogu govorit na trudnocu mada svatko ima neke svoje simptome,probaj napravit test clear blue jest da kosta 80 kn s prvim jutarnjim urinom pa ces vidjet,ako ne mozes izdrzat do menge izvadi betu u poliklinici sunce dojde 160 kn i odmah ti na mail posalju nalaz

Paio avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj LeiA prvotno napisa
    Mislim da bi ti u nedjelju moglo ipak biti malo prerano za test, ako trebaš dobiti mengu tek 5.10. Kažem, da se ne bi razočarala ako je test negativan, a ti u biti jesi trudna (to se meni dogodilo s prvom trudnoćom). Pričekaj barem dan kad ti treba doći menga... znam da je teško, ali sretno!
    Meni se to također dogodilo - test bio negativan, a ja trudna - eto me u 30. tjednu
    Za dva tjedna sam ga ponovo napravila (jer mi je menga naravno kasnila ) i bio pozitivan. Takođr mi menge nisu redovite (variraju između 28 i 31 dan) tako da ovulacija varira.
    Ako želite bebača ponovite postupak!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj anabela prvotno napisa
    Citiraj icyoh prvotno napisa
    također 8)
    da, tako i meni. 8)
    Bebe vole doći iznenada.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Re: trudna sam??????

Bez obzira što u teoriji šansa postoji, mislim da jako teško da si trudna. A ako ipak želite bebu i trudnoću, pokušajte s učinkovitijim metodama.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ne bih htjela razbijati iuzije i biti partibrejkerica, ali ako je od vašeg odnosa prošlo 6 dana i ako si tada ostala trudna, što je malo vjerojatno, ali moguće - nikakvih simptoma trudnoće ne bi ovako rano trebala imati. U stvari rani simptomi trudnoće su isti kao i simptomi prije menstruacije. Meni se prije svake menstruacije pojačano jede slatko. Tek kad razina beta HCG-a u krvi naraste javlja se mučnina. Ja sam 4 puta bila trudna i u tim ranim danima sam se osjećala potpuno isto kao i kad nisam bila trudna. Kasnije je došao na red rigoleto, žgaravica i sve blagodati drugog stanja....
    U svakom slučaju, ako si jako nestrpljiva, odi vaditi beta HCG.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

Danas sam bila kod svog gin i dao mi je opet Dabroston da pijem 2puta1 zanima me da li u trudnoci to moram piti on je laicki rekao da zacementiramo trudnocu,sad me strah svega i svacega zasto to ako je sve ok

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Može bit prevencije radi...ne znam dal ima razloga tako razmišljat.
    Meni je u ovoj T isto dala dabrostone na početku da pijem, i zbog prošlosti i zbog nekakvog sukrviučastog iscjetka koji sam imala tjedan dana. Nisam ih pila, navodno lječnici u inozemstvu več dosta dugo nemaju praksu "spašavanja" trudnoče sa progesteronom, jer nema baš nekog stvarnog učinka, to mi rekao moj ginekolog iz Graza specijaliziran za problematične trudnoče :/
    Sad mi je doktorica u ZG dala isto progesteron da uzmem ako osjetim kontrakcije jer navodno i za to pomaže...ne osječam ih pa ga ne pijem...
    Uglavnom da skratim ne volim te ljekove, pa ako baš ne moram radije neću.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Čitam ovaj topic i padne mi na pamet jedna priča... Prije nekih godinu dana na jednom je drugom forumu neka ženska otvorila temu da je dugo s tipom, on nikako da je ženi, ona već na rubu, htjela bi se udati, a on se izmotava... ševe se bez kontracepcije, ali on nikad neće svršiti u nju... I onda je njoj (pogađate?) palo na pamet da sama gurne u vaginu svoje prste koji su bili puni njegove sperme za vrijeme dok se mladić tuširao nakon seksa. I tu počinje bura na forumu. Forumaši se podijelili na a) one koji su likovali i cerekali se i b) na one koji su se zgražavali na takav vid "hvatanja" muža. Ona je, podlegavaši pod teret političke korektnosti, prilično brzo okrenula priču da i on silno voli i želi djecu i da bi je, ipak, ženio bez obzira na bebicu. No, na tom je topicu bila prilično neuvjerljiva za većinu forumaša koji su sudjelovali u raspravi.

Kako god, mene ovo sad podsjetilo na to... Hoćete oboje bebicu, pa zake onda nije svršio u tebe? :? Za pravljenje bebe to je, ipak, najsigurniji prirodni način... Naime, lijepo je čuti da netko tako silno želi bebicu kao ti. Nadam se da je i potencijalni tata jednako pun želje! Sretno vam bilo!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

evo moje komplikacije naravno što bi ja bez nje,test pozitivan ja imam krvarenje pijem Dabroston 3 puta 1 danas vadila betu samo 27,8 poludit cu od muke i zivciranja

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Lastavice, odi opet na pregled i vidi što je. Ako misliš da tvoj ginekolog iz nekog razloga ne zna dovoljno o takvoj situaciji, probaj u neku kliniku otići. Ne znam gdje si.

Koliko si trudna?
    Savjetovala bi ti da se ne nerviraš toliko, nikakvi lijekovi ti neće pomoći dok ne rasčistiš sama sa sobom. Ukoliko se ne varam, ovo je prva trudnoća/željene iste?

Smiri se, polako. Ako ne uspije od prve ne znači da imate ikakav medicinski problem. These things take time...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno haj

to mi je prva trudnoca,a nemoze jos s sigurnošću reći koliko sam trudna jer mi menga do danas kasnila 10 dana. Moram pricekat do petka,a ako mi nebude do navećer dobro odo ja na hitnu u Vinogradsku jer tamo spadam po mjestu stanovanja nek mi oni kazu kaj cu dalje. Idem kljuknut jedan normabelcic da se malo smirim

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa
    Lastavice, odi opet na pregled i vidi što je. Ako misliš da tvoj ginekolog iz nekog razloga ne zna dovoljno o takvoj situaciji, probaj u neku kliniku otići. Ne znam gdje si.

Koliko si trudna?
    Savjetovala bi ti da se ne nerviraš toliko, nikakvi lijekovi ti neće pomoći dok ne rasčistiš sama sa sobom. Ukoliko se ne varam, ovo je prva trudnoća/željene iste?

Smiri se, polako. Ako ne uspije od prve ne znači da imate ikakav medicinski problem. These things take time...
    X

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: haj

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa
    to mi je prva trudnoca,a nemoze jos s sigurnošću reći koliko sam trudna jer mi menga do danas kasnila 10 dana. Moram pricekat do petka,a ako mi nebude do navećer dobro odo ja na hitnu u Vinogradsku jer tamo spadam po mjestu stanovanja nek mi oni kazu kaj cu dalje. Idem kljuknut jedan normabelcic da se malo smirim
    Kad ponovo vadiš betu? Je li dr. radio UZV? Koliko krvariš? Jel imaš grčeve?

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

danas cijeli dan krvarim na obrisu papira katastrofa,imam lagane grceve alsi masiram trbuh jer necu piti nista.Nije mi radio uzv kad vjerovatno nista nebi ni vidio.Betu idem vadit u drugi utorak. Mislis da bi mogla u petak ju ic izvadit da vidim jer se poduplala sta

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nemoj masirati trbuh jer bi mogla imati jače kontrakcije. Drž se.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

betu možeš vaditi svaki dan ili svaki drugi, jer ako trudnoća napreduje po planu ona se brzo povećava.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

sad sam zvala dr u vinogradskoj dao mi broj svog moba reko da je beta mala da vjerojatno ide u spontani,al da pijem Dabroston 3 puta 1 ako bude jako krvarenje onda je spontani. Drugi tjedan ponovit betu u slucaju slabog krvarenja katastrofa

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lastavice dali i dalje krvariš, i jeli baš krv ili je više nekakav iscjedak?

Drži se

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

bas je krv i dalje krvarim,al sve se nadam da ce stati do petka i da bude dupla beta kad cu ic ponavljat ju

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Lastavice samo leži i ne mrdaj. Doslovno na wc i natrag. Želim ti da sve završi dobro...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

nisam sigurna da ce bit sve ok sad mi pase sve po redu i kava i cigareta prije nisam mogla smislit ni jedno ni drugo.Idem u ponedjeljak radit kaj bu da bu,kad mi stane menga u nove pohode .

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Puno sreće!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •