-
ja mislim da previse negativno gledas na te " sitnice ", probaj se viise koncentrirat na bebu - budi sretna sto je sve superrrrr ko sto si rekla, a nemoj mislit na to kak si manje spavala, misli na to kak ces uskoro osjetit lupkanje malog anđelcica ak vec nisi, sve te promjene su normalne zato i trudnocu zovu drugo stanje, dva dana se prisili na lijevi bok i naviknut ces se. ja sam u 37 tjednu skoro bio je zadak pa sam morala spavat na desnom boku i bilo mi je jako tesko zaspat dva dana na lijevom i sad mi je svejedno, beba je najbitnija. zao mi je kaj se tak osjecas, al uvijek sam iskrena i nekak mi je krivo kad vidim kolko se neke zene trude samo ostat trudne i odrzat trudnocu, u stanju su ne mrdnut iz kreveta i jos hrpu teskih stvari, a onda neko kuka zbog " meni sitnica ". svi imamo neke svoje tegobe u trudnoci, ja sam u prvoj mislila da cu umrijet od svraba zbog strija, raspucala se ko kokica od do, zgaravica me tolko pekla da sam mislila da cu se onesvijestit, al uopce se nisam bedirala, krema na nocni ormaric, na pocetku zgaravicu ignorirala, a kad je postalo nepodnosljivo gastal na ormaric samo da bi mogla zaspat i tak cekala srecicu. sad isto zgaravica zeza al nije tak strasno, trbuscic do zuba i mali misic od 21 mjesec koji neprestano trazi i treba paznju, i sve ostalo. budi sretna, veseli se sto ces uskoro vidit svoju bebicu, naspavat cemo se jednog dana i previse, al dok nas oni trebaju mi smo u drugom planu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma