Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: savrseno spontan seks

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj hanumica fata prvotno napisa
    znaci ja u vitamine i mikroelemente, tj. njihovu pravu kombinaciju nemam uopste sumnje, kunst je samo pogoditi omjere za svaku pojedinacnu osobu, i kombinovati sve sa pravom dozom kretanja, vjezbe i uopste osjecaja srece i ispunjenosti u zivotu. nece napraviti cudo of course - svako je ogranicen vlastitom genetskom konstitucijom, ali omogucice da covjek iz sebe izvuce ono najbolje sto njegovi geni mogu da iskombinuju.

zaboravih jos da kazem - ja sam prije par godina imala zesci 'burn out' kako se danas to moderno zove, totalna izgorenost od posla, umor i prehlada non-stop, koja je znala mjesecima da ne prolazi...da skratim pricu, ono sto me je vratilo u zivot su cijedjeni sokovi (cvekla, mrkva, jabuka, limun - dakle vitaminski koktel na rano jutro). ..vec nakon dva mjeseca je moje tijelo bilo zdravo i uopste, skontas da sa nekog drugog, viseg energetskog nivoa funckionises...u stvari, razlika u odnosu na burn-out fazu je bila tako drasticna, da se ja evo i danas, nakon skoro dvije godine, jos uvijek gotovo religiozno pridrzavam tih svjeze cijedjenih sokova (sa kratkom pauzom koju pravim preko ljeta...)
    Svježa cikla se može nabaviti tokom cijele godine?Samo plac ili?

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

[quote="ella roo"]
    Citiraj hanumica fata prvotno napisa
    Svježa cikla se može nabaviti tokom cijele godine?Samo plac ili?
    u principu moze. ako bas nema svjeze cvekle, moze i vakuumirana (ali ja gledam to da izbjegnem jer ne znam na kojoj temperaturi i koliko dugo je pasterizovana, koliko je izgubila od vitamina, gvozdja etc). dobra stvar je ta da cijedjeni sokovi mogu par dana bez problema da stoje u frizideru, tako da ne mora bas svako jutro da se montira sokovnik...zacas se covjek uhoda, a efekti su mocni doduse, treba ih sacekati barem nekoliko sedmica dok se popravi imuni sistem, a onda ostati dosljedan.

da se vratim na temu, postovi od eris i sretna35 su tako sexy da mi se malo vratila volja

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •