humanica fata a da probas ubaciti prirodne stimulanse.MM je imao isto negativan stav prema svim bocicama koju sam mu servirala, bila je prava muka nagovoriti ga da svakodnevno pije i uz to nalaz sve gori.Onda sam sve to sklonila i cijelu proslu zimu ga hranila medom, mat. mlijeci cajeva na litre, raznim sjemenkama i slicno, naravno nonsalantno serviranim pred njim.MM jede sve pa to i nije bio problem.Umjesto grickalica kupim i na stol stavim sjemenke, umjesto sokova skuhani caj npr. zeleni uz brusnicu il neki dr. vocni da bude kao sok.Naravno da je to bilo samo radi imuniteta posto je bila zima i virusi vladaju.Uglavnom to mu je leglo bolje,svako toliko bi upitao jel to za plivace a ja sam odgovarala ne to je tako da budemo zdraviji.Istina da je kuzio sta radim ali valjda samo ne podsjecanje stalno sa onim bocicama na problem lakse covijek probavi.Maticna mlijec je prirodni stimulans tako da ima dupli ucinak.Rezultat svega je bio da je nakon nekog vremena sam poceo vaditi bocice i piti ne sve ali bar nesto i nalz nakon tih 6 mj. sa azospermie dosao na OAT i bez naznake gravis.Sta je tocno pomoglo neznam ali vjerujem sve skupa uz psihicki odmor od presinga.