-
Moj savršeno spontan sex, mislim ne na sami čin općenja sa ciljem užitka, već kada vam u glavi puca, i sve miriše, i baš vas jede briga hoće li ko naići, i sve je ljepše, i ljepše, a žao vam jer bliži se kraj/vrhunac(obožavam ovakav sex
) je bio tek nakon što sam počela uzimati kontracepciju. Ne mogu ostati trudna, i sad uz pilule stvarno ne mogu ostati trudna, tako da je ponovo bilo prelijepo. Ja sam, baš kao i hanumica fata, malo sebična osoba, volim da se osjećam sretno, a ponekad mi za taj osjećaj
nedostaje tako malo(dobra šetnja po šumama) a često je to ipak malo više(dobar šoping, putovanje ili druženje). Ono o čemu razmišljam od kada je otvorena tema, jeste da sex bude bolji ako ga on inicira nego ja, ali ne znači ni da svaka njegova inicijativa bude tako uspješna. , Valjda mi svi imamo te trenutke kada zadovoljavamo nagon, i one kada hranimo ljubav.
Uglavnom ova cura što me buba od jutra do mraka, začeta je sasvim"slučajno" na jednoj livadici, uz stalno izvirivanje da ko ne naiđe i u pozi na kojoj bi mi pozavidio i Kusturica.
Sad je opet oprez, mislim ima čovjek neki grč kad vidi stomak, ali pametno šuti o tome, ali iz sopstvenog iskustva tvrdim da čim rodim da će ponovno biti žestoko.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma