Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: upaljena guza + još štošta

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno upaljena guza + još štošta

mali (god i pol) mi ima upaljenu guzu već tjedan dana. nemam uopće iskustva s tim jer starijem se to nikada nije dogodilo.
    u stvari, nije ni guza nego dio oko pišonje i dio prema nogici gdje "stisne" pelena.
    inače imamo platnene pelene, sad sam ih zamijenila drugima, probala više vrsta, pa sve vrste krema, pa bez kreme, pa perem sa vodom, uglavnom nema što nismo radili i ništa ne pomaže. čak smo iz hrane izbacili sve što ima iole kiseline u sebi.
    zadnja dva dana mu je apetit koma, dobio proljev i ima temperaturu samo po noći (ne budim ga, procjenjujem da je 38)
    totalno me zbunjuju ovi simptomi zajedno :?
    inače, dišni putevi čisti

e, da, i zadnja stolica je bila zelena i sluzava

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

što se tiče crvenila mi smo isto sve i svašta pokušali sve dok nije meni moja teta rekla za kremu..koja se zove Imazol krempasta..
    pokušali smo i sa tim i mogu ti reči da veči idučeg dana crvenila nije bilo....tako da je sada svaki put koristimo kada vidimo da dolazi polako crvenilo guze ili piše...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hvala ti, baš ću potražit
    još to dobro klinci i podnose, ja mislim da bi ja prošvikala da sam tako upaljena dolje

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja dajem glas za imazol.
    to je jedino što nas je spasilo nakon što je guza bila duuuuugo crvena.
    prije toga sam stvarno isprobala sve i svašta.
    samo, ako ne voliš antibiotike onda ne voliš ni imazol

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    i ja dajem glas za imazol.
    to je jedino što nas je spasilo nakon što je guza bila duuuuugo crvena.
    prije toga sam stvarno isprobala sve i svašta.
    samo, ako ne voliš antibiotike onda ne voliš ni imazol
    šta je antibiotska krema ili kaj

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moguće da mu rastu neki zubi. Nama su ti simptomi znali biti kad bi rasli zubi.
    Ja bih nakon svake stolice prala guzu vodom, posušil, neka se čim više lufta i namazala ultra tanko Sudokremom.

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Imazol krema pasta je za gljivice, mi bili dobili na recept od doca, isprala bih mu više puta dnevno s kamilicom, dobro posušila i tek onda namazala i tako je prošlo za par dana

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Moguće da mu rastu neki zubi. Nama su ti simptomi znali biti kad bi rasli zubi.
    Ja bih nakon svake stolice prala guzu vodom, posušil, neka se čim više lufta i namazala ultra tanko Sudokremom.
    istina je da mu raste dvojka, ali, nit slini, nit šta gura u usta, a to je obično način kako poberu nešto pa se razbole :/
    sudokrem smo prvi koristili i niš

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

moj mali je imao iste probleme,presla sam sve moguce dermatologe jer je to bilo prestrasno..i krv mu je znala teci iz upaljenog mjesta..napokon nam je pomogla promjena pelena iz pampersa u libero jer su full kao tanke,mjenjanje pelena odmah po svakom pisanju,i zabrana upotrebe ikakvih vlaznih maramicasamo sa vodom oprat,krema jedino celiceva mast..znaci nista sto sadrzi kemiju.. i da,po mogucnosti,cim prije iz pelena van..nama je pomoglo,nadam se da ce i vama..sretno!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj niky88 prvotno napisa
    što se tiče crvenila mi smo isto sve i svašta pokušali sve dok nije meni moja teta rekla za kremu..koja se zove Imazol krempasta..
    pokušali smo i sa tim i mogu ti reči da veči idučeg dana crvenila nije bilo....tako da je sada svaki put koristimo kada vidimo da dolazi polako crvenilo guze ili piše...
    Potpisujem. Ovo nam je jedina krema koja "odmah" rješava problem crvene guze. Samo treba paziti jer ju se ne smije koristiti više od par dana - zbog sastava.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa
    Citiraj niky88 prvotno napisa
    Potpisujem. Ovo nam je jedina krema koja "odmah" rješava problem crvene guze. Samo treba paziti jer ju se ne smije koristiti više od par dana - zbog sastava.
    a može se kupiti bez recepta?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

može bez recepta, šalji muža u dežurnu i maži gujcu.

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi ju bez recepta kupimo u ljekarni ..samo im naglasi da bude kao gusta krema,jer ima dvije vrste te imazol.....točan naziv Imazol krempasta.

mi ju koristimo samo kada je guza crvena ..inače ništa osim obične vode ili vlažnih maramica.....

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

guza namazana

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pomaže i da guza bude što više na zraku.
    Ostavi ga koji sat bez pelene i posuši guzu fenom.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

između mazanja stavljajte pamučne blaznice ili gaze namočene u kamilicu...dobra je kombinacija zink oksida i pantenola

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja predlažem odlazak pedijatru.

Može biti svašta. Mi smo slučajno ovih dana dobili gljivice i to je Evu jako peklo i smetalo, a nikada do sada....

Mislim da je to zbog Konzumovih pelena koje smo kupili zbog hitnog slučaja. Inače koristimo Babylove i bili smo zadovoljni, jer su nam Pampersice curile na sve strane.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

uobičajeno gljivice naprave ulaz bakterijama s površine kože...može se tada aplicirati lokalni antimikotik tipa Plimycol...vjerujem da je ok da to netko pogleda jer u konačnici djecu to jako boli a može doći i do jako teške superinfekcije bakterijama...nadam se da ipak nije tako težak oblik

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •