Results 1 to 50 of 108

Thread: Beba od 11. mjeseci

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Cathy's Avatar

Quote Originally Posted by Jadranka View Post
    Da se ja nadovezem na Veru, koliko imate obroka sad i kakvih?

Mi tri, prvi oko 8:30 - zitarice s vocem i jogurtom.
    Drugi oko 13, 14 - uglavnom povrce iz juhe i meso (piletina, teletina, ...)
    Tretji oko 18 - u zadnje vrijeme je to uglavnom bila naribana mrkva i jabuka (imao je neku bakteriju u crijevima pa je bilo problema s probavom... nasopali smo se mrkvom).

Mislim se dati mu jos jedan obrok oko 20 kad mi ostali veceramo, al ne znam sto. Mozda opet neke zitarice s jogurtom? Ova prva dva jedemo skupa stariji, mladji i ja... al ovaj oko 18 jede on sam, a onda nas u 20 gleda kako jedemo i buni se.
    Pa sa koliko ste vi krenuli sa dohranom? Mi smo krenuli sa 6. mjeseci i trenutno smo na možda dva obroka dohrane dnevno i to još uvijek samo voće i povrće.

Jadranka's Avatar

S pet mjeseci. Sad ima osam mjeseci. Puno voli jest i bas trazi hranu. A puno voli i sisat. Mislim da cu mu oko sest nastavit davat jabuku i mrkvu. Pa onda oko 8 jos nesto.

Cathy's Avatar

Quote Originally Posted by Jadranka View Post
    S pet mjeseci. Sad ima osam mjeseci. Puno voli jest i bas trazi hranu. A puno voli i sisat. Mislim da cu mu oko sest nastavit davat jabuku i mrkvu. Pa onda oko 8 jos nesto.
    Mi imamo sada 7. Moja voli ali ne pretjerano. Sada nam je plan utvrditi žitarice jer je pedica rekla da smo malo pali po težini prema tablici u odnosu na prošlo vaganje.
    Iako je ona jako aktivna pa možda i puno više potroši.
    Meni je sada problem jer smo dobili dodatak željezo a onda cca. 1,5 sat nakon toga ne smije sisati. A vodu ne želi na čašu.