Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Beba od 11. mjeseci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Vera, zasto ne jede pravu hranu za sve ostale obroke, osim rucka i vecere? Dorucak koji spominjes, to su uglavnom seceri koje proprdi za pet minuta (u ovoj dobi; da je kasnija, samo bi se debljala, a bez nutritivne vrijednosti). Tim vise sto jos i kolicinski jede malo.
    Jer ja radim od 7 i 30 ili 8 ujutro. Ne stignem kuhati voce pa da se hladi pa da miksam i jos joj dam. Trebam skuhati i rucak za taj dan, prostrti pelene da ima sto obući sutra, usisat, izvest psa, spremit dorucak mužu i eventualno sebi, obuci se, ne zaboraviti oprat zube, pokupit za skolu stvari..... Jos uleti stogod ne planski. Znam da nije dobro, ali ..... Videndom joj kuham i dorucak. Ona spava sa mnom i sise nocu 3-6 puta, budi se u 6, 6 i pol. Ne mogu nekad, ujutro sam kaoticna, tako mi bude lakše.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Nemam nista protiv linolina, al, ako bi drugaciji dorucak, evo naseg uobicajenog. Za cas je gotov, a nije ni vruc. U zakuvanu vodu ubacim pola narezane jabuke, pola kruske (ponekad i sumsko voce) i jednu veliki zlicu zobi ili prosa. To kuham 10 minuta. Procijedim, dodam pola jogurta cvrstog, sve smiksam (makar bi mogla i prignjecit, al aj) i eto dorucka - zbog jogurta iz frizidera ne trebam cekat da se ohladi.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj VeraM prvotno napisa Vidi poruku
    Jer ja radim od 7 i 30 ili 8 ujutro. Ne stignem kuhati voce pa da se hladi pa da miksam i jos joj dam. Trebam skuhati i rucak za taj dan, prostrti pelene da ima sto obući sutra, usisat, izvest psa, spremit dorucak mužu i eventualno sebi, obuci se, ne zaboraviti oprat zube, pokupit za skolu stvari..... Jos uleti stogod ne planski. Znam da nije dobro, ali ..... Videndom joj kuham i dorucak. Ona spava sa mnom i sise nocu 3-6 puta, budi se u 6, 6 i pol. Ne mogu nekad, ujutro sam kaoticna, tako mi bude lakše.
    Sve kuzim, radim i ja, vodim ih dvoje u vrtic, plus mala ne smije prakticki nista iz kutije zbog alergija.

Mozes napraviti navecer, bez kuhanja. Uzmi jogurt, stavi u njega zobene pahuljice i voce po zelji (recimo maline, borovnice, sve je to meko, ili izgnjeci zrelu jagodu vilicom, ako ne dajes komade, moze banana...). Pomijesaj tako sve skupa i zatvori hermeticki u neku posudu neka prenoci do jutra. Ujutro izvadis iz frizidera i das joj da jede (ili joj pojedes, jer je predobro )

Za veceru onda zamijeni jogurt necim drugim, ako neces da to jede dvaput na dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •