Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Šlag-što s njim

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Šlag-što s njim

Dobila sam dosta paketića šlaga, u onom prahu...
    E sada, ja ga ne volim kao dodatak uz npr. puding i voće, već više kao nekakvu kremu i sl.

Kako da ga iskoristim? Možda za sladoled, čokoladnu kremu ili voćnu?

Molim recepte

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U šlag umuti rastopljenu čokoladu i to neka ti bude krema koju stavljaš na beze kore. Možeš na kore stavljati i voće i ovu kremu. Jednostavno i fino.

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja radim domaći sladoled

dva jaja smućkaš pjenasto s 4-5 žlica šećera i 1 vanilin šećerom, a u drugoj zdjeli izmixaš 2-3 te vrećice šlaga (s vodom ili mlijekom ovisno o proizvođaču). pomiješaš jedno s drugim i još malo mixaš. tu smjesu podijeliš na onoliko dijelova koliko okusa želiš. ja za čokoladu (koje bude najviše) koristim kakao u prahu jer od čokolade u prahu bude preslatko (i to obavezno krašev kakao, nijedan drugi mi nema tako pun okus), a za drugi okus uzmem ili neko voće pa ga zmixam i ubacim ili malo soka za okus... i sve u škrinju i dobar tek. moj miško samo taj sladoled priznaje...

Datum pristupanja
    May 2004

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

silverinne, sladoled je napravljan, jako je dobar, stavila sam kakao neko stranjsko koje mi nije fino u mlijeku )) a drugi put ću probati s voćem

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ej! baš mi je drago!! to ti je recept za sladoled koji me mama naučila kad sam imala tipa 10god i odonda mi je to jedan od specijaliteta. ljudi uvijek misle - isusek-pa to je sigurno komplicirano

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •