Jel znate mozda ima li u Zagrebu objekata koji primaju 200-300 ljudi. Ti ljudi bi tamo trebali prespavati (i oprat se). Nije potreban specijalan komfor i nije potrebno da su svi u jednom objektu, ali je bitno da su ti objekti blizu.
Jel znate mozda ima li u Zagrebu objekata koji primaju 200-300 ljudi. Ti ljudi bi tamo trebali prespavati (i oprat se). Nije potreban specijalan komfor i nije potrebno da su svi u jednom objektu, ali je bitno da su ti objekti blizu.
Možda Hotel Matija Gubec u Stubičkim Toplicama, mislim da imaju velike kapacitete. :/Mukica prvotno napisa
Mislim da Klet obitelji Buncic u Dugom selu,tj. na Martin bregu moze primit toliko ljudi.
Meni je tamo jako lijepo![]()
Nina prvotno napisa
stane 200 - 300 ljudi na spavanju??
Definitivno ne stane. Mislim da nije dobro pročitala pa da je mislila samo na ručak.Nikiva prvotno napisa
Mukice, što je sa Esplanadom, Šeratonom, ....
![]()
Ne znam koliki je kapacitet ovog hostela, ali možeš provjeriti:
http://www.funkhostel.hr/about_hr.html
Ja sam mislila baš na spavanje.Anemona prvotno napisa
Tamo inače uvijek dolazi po nekoliko autobusa djece na maturalac, ili nekoliko autobusa nogometaša na pripreme, dakle definitvno ima mjesta za minimalno 3 autobusa odjednom. A koliko autobus ima sjedala - nemam pojma.
Anemona prvotno napisa
bunčić ima 35 soba ukupno
Ninči prvotno napisa
![]()
jedva čekam da mukica pročita
pa najjeftinije je da ih smjestiš po kućama.....kao kad su dolazile karavane BRATSTVO-JEDINSTVO
apricot prvotno napisa
ja sam se nadala da će nešto i napisati![]()
-To kad je probude iz nesvjestice :D .tajchi73 prvotno napisa
Gore je umjesto :D trebao biti! (ali sam bila lijena klikati na smajliće - radije tipkam kodove, a onii su tu malo čudno postavljeni...)
ajme di bi meni bio kraj kad bi znala 200-300 ljudi koji bi mogli platit smjestaj u sheratonu i esplanadi![]()
cure ovo mi treba za izvidjace (ne bas ono sitnu djecicu izvidjace nego ono... malo starije izvidjace, onak mojih godina), al onakve koji mogu spavat bilo gdje, bilo kad, s bilo kim![]()
ekskluzivni smjestaj je zadnje sto nam treba (znaci dio smjestaja moze biti u cvrstim objektima, a dio moze i na okolnim livadama dignut satore (to ce tamo oni sto nemaju reumu, isijas i tak neke bolestine koje su u neskladu sa spavanjem blizu zemlje)
marija - nemremo po kucama iako sam, ja osobno tih davnih dan, obozavala ta bratstvojedinstvena dogadjanja
za to bi nam trebalo jedno 100-150 domacina, a nas domacina je samo 20-tak rasutih po cijelom zg (i nemamo bas takve kapacitete po kucama i stanovima da bi smjestili po 15-20 ljudi), a i da imamo pozeljno je i da je sve skupa na jednom mjestu kako ne bi potrosili pol zivota da dodjemo s mjesta A na mjesto B
Mukica a neki planinarski dom na Sljemenu, kaj nema tamo tak nešto?
rijec je o zimi?
izvidjaci mogu i u sportske dvorane?
nema vise kasarni?![]()
a školske dvorane? kad smo planinarili, uvijek smo spavali po školama. naravno, bio je vikend.
daivarica prvotno napisa
listopad sljedece godine
da, na zalost nema vise kasarni, a na jos vec moju zalost nema vise ni naselja 7 Sekretara SKOJA-a dole na Savi...![]()
neki drustveni dom oko zagreba, ima li u samoboru ono pucko uciliste 5-6 velikih ucionica?
Jesi pitala u Sutinskim vrelima? Možda svi stanu u dvoranu, ako im nije bitan komfor.
fala svima, al za sad je najvjerovatnije da cemo u Koretiće tj. PDlaninarsku kucu "Scout", Koretići (360 m) (Samoborsko gorje)
al jos je godinu dana do tad, pa su svi prijedlozi i dalje dobrodosli - nikad ne znas kaj jos iskoci (mozda bandic kaj sagradi u medjuvremenu)