anchie zbog opisa mog posla recimo nama je nedopustivo raditi i svi odlazimo ODMAH na čuvanje trudnoće,ono odmah kad je spermij dotakao jajnu stanicu,cure koje idu na MPO čestu uzimaju bolovanja i prije svega.ako je i bila koja da nije otišla odmah,otišla je 5 min nakon zbog komplikacija koje su zaista nastale.izlažemo se svemu i svačemu,rizici su veliki,i ne vidim šta je protuzakonito u tome?postoji li opcija-čuvanje zbog opisa radnog mjesta-??? ne postoji,postoje samo komplikacije.stoga,ja sam na komplikacijama,imala ih ili nemala(nebitno što ih sada imam i što je trudnoća rizična)da postoji liječnik koji mi ih ne bi dao,promijenila bih liječnika.ako se majka /trudnica iz bilo kojeg razloga osjeća nesposobna raditi a može si to priuštiti-ne treba raditi.fala bogu natalitet nam je toliki da smo pretežno država u odumiranju i sad baš tih malo reproduktivnih žena koje se odluče u svoj ovoj neimaštini imati djecu treba što duže tjerati raditi

đabe svi prirodni porodi i sisanje i sve ostalo ako žena živi pod stresom cijelu trudnoću a čim rodi mora misliti da se što prije vrati na posao.
nije u redu od tebe pretpostavljati da svi kršimo zakon(osobno ja svoje čuvanje trudnoće smatram čuvanjem trudnoćem,a ne kršenjem zakona) iz vlastite bezobraštine i lijenosti,a o zakonima bi se dalo raspravljati,nebitno sad za ovu temu.
Ivanova mama moj savjet je da promijeniš liječnika,nađi nekoga sa više razumijevanja,ako se ti ne osjećaš sposobna raditi mislim da ne bi trebala.Život tvojega djeteta važniji je od poslodavca i posla.Koga nema,bez njega se može i sigurna sam da će se snaći bez tebe,a eventualne komplikacije ili ne daj bože probleme sa djetetom nitko ti ne može povući jednom ako se dogode.Beba je važnija od svega,i tvoj mir uz to.Ja sam u svakoj trudnoći otišla odmah na čuvanje,a osobno osjećala sam se loše prva 3 mjeseca i zadnja 2,stvarno mi je bilo teško i sve me boljelo,od 30tj imala sam trudove,bolnica i svašta.Rodila sam 36+4tj.