ne znam zašto ti se n@ taj članak ne sviđa - do sada je tako i bilo; iskusna učiteljica bi dala pregled napretka cijelog razreda, eventualno prosjek iz nekog predmeta, podijelila bi ocjene roditeljima (tako imamo i u gimnaziji), pohvalila bi ako je netko bio za pohvalu, a one za pokudu je uvijek izbjegavala javno reći; poslije je samo zamolila pojedinog roditelja da ostane ako taj roditelj nije imao potrebu da ostane.
Mene je uvijek smetalo što se nisu htjeli javno reći tko su problematični faktori u razredu iako smo svi znali i ta djeca su baš sustavno maltretirali cijeli razred. Na zadnjem roditeljskom sam ja javno rekla ime dječaka koji je čak i usmeno se prijetio da će doći s očevim pištoljem, pa mi je pedagog rekao da nećemo govoriti o djeci čiji roditelji nisu ovdje i da nećemo prozivati.
Ja sam rekla da su i ti roditelji imali poziv na ovaj roditeljski kao i mi ostali (te roditelje ja kroz 4 godine nisam niti vidjela na nijednom roditeljskom) a da ja ne prozivam nego stvari i situacije nazivam pravim imenom.