http://www.klinfo.hr/detaljnije/hr/b...-oza/3/3988/1/
jel možda netko bio prethodnih godina?
http://www.klinfo.hr/detaljnije/hr/b...-oza/3/3988/1/
jel možda netko bio prethodnih godina?
hvala na infu, ja vec rezervirala karte 8)
inace puno ljudi ode na to. meni je do sad uvijek promaknulo.
Mi bili prošle godine. Isto je bio Čarobnjak iz Oza, baš nam se dopalo. Kombinacija priče i klizanja, tako da i onima koji ne znaju o čemu se radi stvari budu jasnije. Nadala sam se da će za ovu godinu pripremiti nešto drugo, ali budući da nisu, propuštamo...
spajalica,kako si rezervirala karte? meni teta sad rekla da mogu rezervirati 10 i više karata, ne pojedinačno
I mene zanima. Jel se mogu rezervirati karte telefonski? Koja je cijena?
ja sam telefonski rezervirala, ali nas je bilo puno![]()
ja sad zvala kaze teta da se ne treba rezervirati za individualno nego rade sam rezervacije za grupe(skole,vrtići),karte su 30 kn,kaze da kupimo kartu kad dodemo tamo da ce ih biti,eto veselimo se...
Bili smo mi...Sonja se oduševila...Preporučam...Dobra koreografija, glazba iz filma, kostimi odlični...nemam zamjerke...antigona prvotno napisa
Ja sam rezervirala 10 ulaznica za
utorak 10. studenog 2009. u 18.00 sati,
pa mi se slobodno javite tko želi ići.
Cijena ulaznice je 30 kn, a možemo ih dobiti sat vremena prije početka predstave na blagajni.
Znači isplati se.yaya prvotno napisa
Mi planiramo otići samo se nadam da ne bude kiše
Ja sam čula da je malo dosadnjikavo, ali je dobro što kratko traje.
Danas idem sa svojim curama, pa ćemo vidjeti...
Kaj samo ta dva dana će se održavati?
Ja bih išla sa svojima, ali sam tek sad ovo uočila.
Ko zna kakva je situacija sa parkingom kod doma sportova.
Jel se oko 17h ima di sparkati i koja je zona?
poklanjam 3 karte za večeras u 18
javite se što brže![]()
otišloLutonjica prvotno napisa
Leona je bila danas s vrtićem i jako joj se svidjelo![]()
Mi smo bili večeras i ono... okej je, ali ništa spektakularno... jako je nerazgovjetan dio preko razglasa, pa mi se čini da mnogi klinci nisu pola toga ni skužili.
Sve u svemu, ispodprosječno.
koliko dugo traje predstava? mi bi otisli sutra, jel bilo mjesta?
sat vremena traje, mislim da ne trebaš brinuti za manjak raspoloživih mjesta; karte kupuješ na glavnom ulazu, a večeras ih je bilo i neprodanih.
Mislim da je djeci puno lakse pratiti ako su upoznata sa pricom.
Moje su cure uzivale![]()
I moja je bila sa vrtićem, dojmovi super. Svakako treba dijete upoznati sa sadržajem, lakše mu je pratiti. Kod nas je to praksa prije predstave, radionice na tu temu su u vrtiću, a i doma pričamo priču...
Da, sigurno ste u pravu. Mi L još nismo pričali Čarobnjaka iz Oza. Ništa, slijedeće godine smo na popravnom.![]()
danas u 13h je bila skoro prazna dvorana.
mi smo malo zakasnili pa na kraju nismo kupili kartu uopce jer je blaajna bila zatvorena.
djetetu se svidjelo, a pricu ni ja nikad nisam uspjela pohvatat, ne ocekujem to ni od njega. valjda neka domoljubna, na njih sam posebno alergicna![]()
Mi smo bili jučer navečer i klincima se baš dopalo. Kako nisam imala knjigu, ja sam im ranije pričala pricu i uspjeli su pohvatati (koliko-toliko) slijed događaja.
Najveće oduševljenje su izazavale crvene klizaljke.A F. je nakon pojave dotičnih klizaljki stalno pitao da gdje su sada one druge koje je ranije imala.
Kad bolje razmislim, mojima priča nije bila bitna - bitna su bila svjetla tj. reflektori (tako nam je na svakoj predstavi
) i crvene klizaljke, a ostalo nam je bilo onako uz put.
![]()
zara zna priču jer obožava film.
bila je danas s vrtićem i ono što joj se najviše svidjelo su razne klizačke figure koje mi je pokazivala cijelo popodne
istp kao i markoLutonjica prvotno napisa
plus što je doćivljaj bio ivožnja u busu
ajme tipfelera doživljaj![]()