ja bila danas.
gužva abnormalna, makar u paviljou 6 puno manja nego u petici.
kupila Zauvijek (30 kn) za J - u neoj je čudnoj fazi.
dugo planirane Bajke koje pomažu djeci (30 kn).
na Egmontovom štandu dva dijela Kronike Spiderwicka, 25 kn svaka, to će za T biti dio božićnog poklona, dvije knjige o Juriću za T, jedna 40, jedna 70 kn, isto ćr dobit za božić.
sebi sam kupila dvije kuharice od Jutarnjeg koje pikiram dugo, neke knjige o marketingu na engleskom, dvije A. christie da nadopunim kolekciju.
potrošila sam 400 kn, ali to je iz fonda za Interliber koji je duže u pripremi, pa nije bed.

planetopiju sam samo škicnula, Zmajologija je 160 kn, a to mi i nije neo sniženje, toliko dobijem i u profilu. algoritam-puno previše ljudi, a premalo vremena.
rofil nije imao ništa tako spektakulatno što bi vukla doma preko čitavog grada.
Mozaik knjiga ima knjige za malo veću djecu za 50-ak kn (kraći romani)
Naša djeca one svoje enciklopedije ima po 45 u tvrdom uvezu - one mekane i po 90 klasičan tvrdi uvez.
slikovnica na bacanjena svim štandovima, ali to sam zaobišla u velikom luku, imamo ih i previše.

jedino se dvoumim dali da za J kupim onu Miffy kutiju igara - kao promo cijena je 100 kn, ali nema otvorene da procjenim isplati li se. iskustva?

e da, Jutarnji je ustvari EPH liber.

i moje dijete je izrazilo želju da ode i on, pa možda u nedjelju, kad se smanji gužva odemo nas dvoje opet.

medo ti i ja nisam vidjela, ali mi ih imamo sve i stvarno su super knjigice, moji klinci bili/jesu oduševljeni