-
Persona
Drage, da li je netko nedavno kupovao stickove za personu. Ja dosta dugo nisam kupovala, gdje ste ih kupile i po kojoj cijeni?
-
ja stalno čekam hoće li se netko javiti da napokon saznam : što je persona ?
(osim u onom doslovnom smislu)
-
To ti je aparatic za utvrdjivanje ovulacije koji je zamisljen kao kontracepcijsko sredstvo. Ako znas engleski:
http://www.chemistdirect.co.uk/perso..._1_155472.html
Naravno, buduci da funkcionira na principu identifikacije plodnih dana, moze se koristiti i kao pomoc pri zacecu
-
To znaći da se mora na štapiće piškiti svaki dan ili...? U tom slučaju i ako ostanemo T ne moramo kupovati testiće, valjda bi nam ti hormončići nešto pokazali i na personi. Ima li se ta spravica za kupiti u Hrvatskoj tj. u Zg?
-
nemam pojma, ja nemam personu vec nesto jako slicno i navodno bolje:
http://www.clearblue.com/uk/clearblu...ty-monitor.php
bolji je zato sto mjeri dva hormona (LH i progesteron)
i ne piski se svaki dan, nego max deset dana tijekom ciklusa.
-
-
Zanimljivo. I kako ti jeeagiralo kada si ostala T. Jesi li i tada pokušala izmjeriti nivo hormona. Koliko košta ta spravica i što je sa ovim trakicama na koje se piški. Dobiju li se i one ili se one kupuju posebno?
-
eto - trebalo je samo pitati
-
Nije mi nikako reagiralo kad sam ostala trudna, jer ga nisam ni raspakirala
Dok sam cekala, naime, da stigne, neoptereceno sam konzumirala svoj brak i eto..
Sto se cijene tice, ja sam svoj platila 100 eura zajedno s paketom od 30 trakica, za koje na pakiranju pise da su dovoljne za 3 mjeseca. Inace takav jedan paket dodje oko 30 dolara, sto je valjda oko 150 kuna.
Buduci da sam opomenuta od strane moderatora - disclaimer: ovo je samo informacija opceg karaktera koju dajem na izricito direktno pitanje, a ne pokusaj prodaje. Hvala.
-
Thnx! Ništa. Imat ćeš ga za drugi put. Dvije muhe jednim udarcem. Pozdrav.
-
Ni na personu se ne piški svaki dan , nego te "traži" recimo 6-8 dana mjesečno, više u početku, a manje kasnije. Mene zanima ako je netko skužio kako persona reagira na trudnoću ili moramo kupiti test za trudnoću dodatno ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma