Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Persona

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Persona

Drage, da li je netko nedavno kupovao stickove za personu. Ja dosta dugo nisam kupovala, gdje ste ih kupile i po kojoj cijeni?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja stalno čekam hoće li se netko javiti da napokon saznam : što je persona ? (osim u onom doslovnom smislu)

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

To ti je aparatic za utvrdjivanje ovulacije koji je zamisljen kao kontracepcijsko sredstvo. Ako znas engleski:

http://www.chemistdirect.co.uk/perso..._1_155472.html

Naravno, buduci da funkcionira na principu identifikacije plodnih dana, moze se koristiti i kao pomoc pri zacecu

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

To znaći da se mora na štapiće piškiti svaki dan ili...? U tom slučaju i ako ostanemo T ne moramo kupovati testiće, valjda bi nam ti hormončići nešto pokazali i na personi. Ima li se ta spravica za kupiti u Hrvatskoj tj. u Zg?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nemam pojma, ja nemam personu vec nesto jako slicno i navodno bolje:

http://www.clearblue.com/uk/clearblu...ty-monitor.php

bolji je zato sto mjeri dva hormona (LH i progesteron)

i ne piski se svaki dan, nego max deset dana tijekom ciklusa.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hej Nightswimming možda da i ja naručim Clearblue za utvrđivanje ovulacije pa i ja ostanem trudna prije upotrebe!!!

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zanimljivo. I kako ti jeeagiralo kada si ostala T. Jesi li i tada pokušala izmjeriti nivo hormona. Koliko košta ta spravica i što je sa ovim trakicama na koje se piški. Dobiju li se i one ili se one kupuju posebno?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

eto - trebalo je samo pitati

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Nije mi nikako reagiralo kad sam ostala trudna, jer ga nisam ni raspakirala Dok sam cekala, naime, da stigne, neoptereceno sam konzumirala svoj brak i eto..

Sto se cijene tice, ja sam svoj platila 100 eura zajedno s paketom od 30 trakica, za koje na pakiranju pise da su dovoljne za 3 mjeseca. Inace takav jedan paket dodje oko 30 dolara, sto je valjda oko 150 kuna.

Buduci da sam opomenuta od strane moderatora - disclaimer: ovo je samo informacija opceg karaktera koju dajem na izricito direktno pitanje, a ne pokusaj prodaje. Hvala.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Thnx! Ništa. Imat ćeš ga za drugi put. Dvije muhe jednim udarcem. Pozdrav.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ni na personu se ne piški svaki dan , nego te "traži" recimo 6-8 dana mjesečno, više u početku, a manje kasnije. Mene zanima ako je netko skužio kako persona reagira na trudnoću ili moramo kupiti test za trudnoću dodatno ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •