Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Vađenje krvi-problem

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Vađenje krvi-problem

Dakle,trebam vadit krv ovih dana,već mi je muka od toga,zadnji put kada sam vadila krv,jedva mi je teta našla mjesto za pikat.
    Vene mi se slabo vide i ako je uspije nać,krv jednostavno ne ide,kao da se zaledi.
    Rijetko ko želi izvadit iz dlana,kao da to boli.
    Zadnji put mi je iz dlana uspila izvadit nešto krvi. I kaže teta da bi trebalo popit dosta vode prije vađenja krvi,kao da to pomaže,al mislim da je to sve u glavi.
    ima li tko kakav savjet?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nije loše biti dobro hidriran,a i poželjno je biti opušten(bolja je cirkulacija).
    Ipak mislim da je najbitnije naći nekog tko zna dobro vaditi krv.
    Nekako ne vjeriem da baš nigdje nemaš neku skrivenu venu koja se ne vidi nego samo pipa.Moj svjet je još ,ako ti osoba fula dva puta,traži da ti netko drugi pokuša.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ili mozda da pozoves patronaznu doma da ti izvadi krv. Ja uvijek kolabriram u labosu, a doma je sve ok.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Vene mi se slabo vide,može ih nekako napipat ali kada iz njih neće ništa da potekne.
    Ne znam da li se OGTT test može radit kod kuće?
    meni je ok kada mi žele izvadit iz dlana,ali dosta njih to ne želi i zapravo ne zna,tako mi kažu ovi koji vade krv.
    Meni je to ugodnije i ne boli toliko

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moze se, mislim da je bas nasa anamar to radila doma.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja svaki put pomislim da sam sada spremna za vađenje krvi i .... nikada nisam. Uvijek mi bude loše, dobijem čokoladu od teta vadilica i u pratnji imam ljude velikoga srca.
    Nekako sam se pomirila s tim da imam problem s vađenjem krvi kojeg ne znam objasniti.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa
    Nekako sam se pomirila s tim da imam problem s vađenjem krvi kojeg ne znam objasniti.
    Niski tlak? Ja sam imala problema s preniskim tlakom kad sam bila mlađa i puno mršavija pa sam uvijek imala strašne vrtoglavice nakon vađenja krvi.

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Ili mozda da pozoves patronaznu doma da ti izvadi krv. Ja uvijek kolabriram u labosu, a doma je sve ok.

to se može ?
    ja imam neki strah od vađenja krvi,danima prije mi je zlo,pa mi se vrti,obavezno moram imati pratnju... mrvicu mi je lakše u privatnom labu (jer ne vidim one ljude sa vaticama ) ali mislim da bi mi doma bila najmanje trauma..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •