-
Ukocila sam se - pomoc
Jucer ujutro dok sam htjela uzeti nesto sa kauca odjednom me presjeklo u donjem dijelu ledja, od bola se ne mogu niti ispraviti, niti hodati. Mislim da mi se zivac uklijestio. Nadala sam se da ce me proci do danas, ali nista... Najgore mi je sto si ne mogu ni dijete podignut kad place ni nis! Nekako se uspijem namjestiti u sjedecem polzaju da me ne boli pa je nekako presvucem, podojim, ali za sve moram zvati muza da mi je doda, da mi donese pelene, pa ovo, pa ono... Danas je na poslu pa sam morala zvati svekrvu da mu pomogne, jer ne mogu s njom sama ostati.
Isla bih kod doktora, samo znam da ne mogu ni neke tablete protiv bolova uzimat, niti inekciju... ne znam da li da cekam da me to prodje ili sta? Neznam da li bi mi kakva masaza pomogla :? ?
Ima li tko kakav savjet, bilo sta, jer ne znam sta da radim
-
-
Injekcije ne smijes kad dojis ali smijes struju i jos neke terapije i naravno masazu. najbolje da nazoves nekog fizijatra (ako mozes privatno) da bude brze i da ti da neke terapije koje smijes kao dojilja i masazu i nakon par dana bi trebalo biti bolje.
drzi se
-
Meni je u tom slučaju pomogla masaža, lijekovi (Spasmex, Ketonal) nisu djelovali.
-
Od lijekova kod gadnog "hexenšlusa" fercera jedino apaurin. Mioflex se više ne radi, parafon nećeš nigdje naći, a ionako nisu bili na posebno dobrom glasu. Kod dojenja još manje.
Dakle, fućkaj medicinu. Najbolje ti je otići na masažu, a ne mora biti posebno gruba. Recimo šiatsu.
-
I meni je pomagalo spavat na prsima, plus je preporuka da se ne leži, nego lagano kreće, tad je i lakše.
-
-
Hvala vam svima na savjetima
!
Jos uvijek me isto boli, niti se mogu ispraviti, hodam po kuci savinuta do poda, osjecam se ko neka baba od 90 godina
. Mirovanje kod mene ne dolazi u obzir ( sasila sam pelenicu i skuhala gulas
), stavljam si tople obloge na ledja, zasad jos nije pomoglo, ali niti ne odmaze. Problem je taj sto sam u austriji, njemacki mi bas nije jaca strana da sama idem trazit doktore i kiroprakticare, tako da zasad sutim i trpim. Mozda sutra muz dodje ranije pa odemo posjetiti kojega.
Ivy, na ovom tvom linku su uglavnom preporuke za lijekove, sto kod mene ne dolazi u obzir, jedino da probam naci nekoga da me posteno opali po ledjima
, mozda popusti!
Najgore mi je sto ne mogu nositi svoju misicu malo, vidim da bi bas htjela da je uzmem
.
Ah, valjda ce proci...
Ako se ko sjeti jos cega neka javi!
Da, sad sam se sjetila - imam tu Deep relief, mogo bi me muz malo izmasirat, al neznam dal bih njega smjela koristit, nemam onaj papiric sa kontraindikacijama. Zna netko mozda?
-
-
Evo samo da javim da sam se otkocila :D :D ! Bez doktora i lijekova, vec uz par toplih obloga i nekoliko masaza by MM. Jos malo boli, al sasvim normalno hodam.
Hvala svima na savjetima
!
-
Supeeeeeeeeer, baš mi je drago! Sreća pregolema, jelda?
-
uf, nemas pojma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma