Mija32, znam da sve imamo svojih privatnih obaveza i znam da je ponekad zahtjevno ažurirati podatke na forumu, ali i ja također imam svoj posao, svoju obitelj i svoje obaveze i hvatam slobodno vrijeme doći na forum, pa mi nije dozvoljen propust na forumu. Situacije u kojoj se sve nalazimo su iznmno teške, ali zar u tome svemu treba još i okrutnosti, umjesto da si uzajamno pomažemo. Napisala si da ako imamo prigovora na pravila ovog foruma da se obratimo administratoricama, poštujem. Obrisala si mi i drugi topic gdje sam lijepo napisala da je ljudski griješiti.
Trebala si možda taj topic ostaviti za primjer kako pojedinci javno napadaju, osuđuju i okarakteriziraju te nemoralnim što nudiš nešto što si svojim novcima platio, nisam ukrala. A onda te iste osobe na p.p. pitaju za cijenu lijekova.
Na ovom PDF-u lijepo se spominje i nije izbrisano, a neću imenovati imena forumašica jer ih uopće ne okrivljujem, dapače ja ih podržavam,
one si samo pomažu i snalaze se.
Osoba 1: Curke imam 20 kutija Gonala. Tko treba nek me nazove na mob. br.........
Osoba 2: Do kada gonali vrijede, ukoliko mi propišu za Maribor gonale bila bih voljna kupiti ako mi bude odgovarao rok. Pozdrav
Osoba 3: Ja sam zainteresirana kupiti ih pa ako mi mozes poslat pp cijena i rok?
Napominjem, po meni je ovo u redu, ali o tomu imam li prijedlog za izmjene pravila ću pisati administratoru foruma.