Zaista rijetko pišem, ali priznajem redovito čitam ovaj forum, možda će mi netko spočitati da nisam aktivna pa i nisam kompetentna iznositi svoje sudove ali nije mi jasno zbog čega se digla tolika buka jer je jedna djevojka, naša suborka pokušala prodati lijekove koje je već platila.
U svojoj borbi s neplodnošću do sada nisam, kao ni većina cura iz Bosne i Hercegovine, imala nikakvu pogodnost tj, platila sam sve od folacina, do štoprice, kolomifena, antibiotike, femare, utrogestana, bormergona, menopura, folikumetrija, četiri inseminacije, (od kojih je jedna rezultirala trudnoćom ali koja se nažalost nije održala), do IVF-a i sada se ponovno spremam na IVF koji ću naravno platiti, na cijene goriva i ostalih popratnih putnih troškova ne računam, i to da zavod plaća za mene bilo bi skoro ostvarivo kao bajka.
Tako da razumijem i više neko dobro Iskru koja je htjela koliko toliko uštedjeti, jer borba s neplodnošću financijski iscrpi i parove koji solidno zarađuju kao recimo ja i mm. Mislim da bi i druge suborke trebale razumjeti, jer ako se mi ne razumijemo kako mislimo da će Milinović razumjeti naše zahtjeve i pitam se je li pravedno nakon ovoga tražiti da nas razumije ako nismo u stanju mijenjati pravila foruma, ako se njih držimo „kao pijan plota“, zašto onda očekujmo od ministra koji se nije borio s neplodnošću da nas razumje i mijenja zakon.
Pravila foruma su pravila ali pobogu nisu sveto slovo pa da ih se ne može mijenjati ako je za to došlo vrijeme pa i Crkva je promijenila neka svoja stajališta o potpomognutoj oplodnji nakon dugog niza godina trebala i nama toliko???