-
Ako si u apartmanu onda ste cijelo vrijeme zajedno, čak i dok je dijete u sali, ti ga možeš čekat u apartmanu (dok recimo kad je na odjelu moraš čekat vani). Što se tiče kreveta u sobama imaju obične krevete za velike i barem po 2 kinderbeta (zapravo veća kreveta sa ogradicom), za ove male. U apartmanu je zapravo veći kinderbet prekrasan sav na gumbiće, i dovoljno velik da je moja 6. godišnjakinja stala u njega. Nisam sigurna, ali mislim da u apartmanu mogu biti čak i oba roditelja, preko dana sigurno, a za noć nisam sigurna da ne kažem nešto krivo.
Sirius ne samo da sunehumani što se tiče ostajanja roditelja s djecom, nego još i bezobrazni. Meni je doslovno glavna sestra na odjelu rekla, mogli ste i te novce bolje potrošit, pregurala bi ona to i bez vas, ali što se koga tiče, ja sam tak odlučila i dala bi i slijedeći put i zadnju kunu samo da budem s njom. A s druge strane nisu, kao što sam već rekla imale nikakvog posla oko nje, sve sam ja odradila, i zar im nije tako lakše. Zapravo svima skupa. Žao mi je što nisam mogla biti i sa sinom, jer je završio pod hitno na operaciji pa nismo mogli čekat da se oslobodi apartman, ali on dan danas (ima 10 g. mu je muka kad se sjeti). Dok recimo u nekim drugim bolnicama npr. Srebrnjak, doslovno pitaju dal će netko ostat s djetetom, mi smo trebali ić sa sinom radit polisomnografiju, i rekli su mi uredno da dođem s njim, i da se ništa ne plaća jer ostajemo samo od 21,00 do 06,00 ujutro. To je bolnica prijatelj djece, a ne Klaićeva.
Posljednje uređivanje od Roko_mama : 19.12.2013. at 14:28
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma