Pokazuje rezultate 1 do 50 od 164

Tema: klaićeva bolnica i majka s djetetom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    boravak s djetetom moguć je na Sv. Duhu i na Rebru (za Rebro nisam sigurna, neka me ispravi netko tko bolje zna).
    Sv. Duh? da li tamo imaju kirurgiju, u biti me zanima u kojim sve bolnicama imaju dječju kirurgiju?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa Vidi poruku
    Sv. Duh? da li tamo imaju kirurgiju, u biti me zanima u kojim sve bolnicama imaju dječju kirurgiju?
    oni nemaju dječju krirugiju,. dakle imaju orl kirurgiju i moguće da su u istoj sobi sa djetetom i odrasli pacijenti. ali meni to ne smeta. imaju odlične doktore (orl za druge ne znam) koji odlično rade sa klincima . ako ćete ići tamo preporučam dr parazajdera

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    oni nemaju dječju krirugiju,. dakle imaju orl kirurgiju i moguće da su u istoj sobi sa djetetom i odrasli pacijenti. ali meni to ne smeta. imaju odlične doktore (orl za druge ne znam) koji odlično rade sa klincima . ako ćete ići tamo preporučam dr parazajdera
    ne znam gdje ćemo. samo se raspitujem. oepracija je sasvim druge naravi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    Prije 30-ak godina djeca su bila odvojena od odraslih na tom odjelu u toj bolnici. Ne vjerujem da je sad drugačije.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Prije 30-ak godina djeca su bila odvojena od odraslih na tom odjelu u toj bolnici. Ne vjerujem da je sad drugačije.
    aha!! ok onda... ja sam tako čitala isto po forumu, hvala na info, još bolje ako je tako!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •