-
Sad smo pak skrenuli u neke druge vode... Ne bih sada o Home education (za nekog je to dobro, za većinu ipak još nije, ali to je moje mišljenje i napisah ga na odgovarajućem topicu).
Što se tiče uvjeta rada u školama, slažem se da bi mogli biti bolji i humaniji, ali to vrijedi i za vrtiće, bolnice, tvornice i mnoge mnoge urede....
Što se tiče nastave matematike (a danas i informatike), nekako mi se čini da to nije nova stvar - i kad sam ja išla u školu prije n+k godina, svijećom se tražilo dobrog prof. matematike. I isto se išlo na instrukcije (vjerojatno ne u toj mjeri kao danas, ali bilo je toga). Bogme vrijedi i za jezike....
Imam još nešto za dodati - danas je prosvjetarima vrlo teško raditi jer djeca (i to zato jer tak misle njihovi RODITELJI) mašu svojim pravima kao crvenom krpom, a obveze i dužnosti su u drugom planu. E, pa, budući da to kreće od kuće, osim skretanja u smjeru kućnog obrazovanja, treba obratiti puno više pažnje kućnom ODGOJU, pa će se možda više ljudi odlučiti u prosvjetare, i to oni kojima to leži, koji to vole, a takvi su najbolji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma