-
Oprosti, ali zbilja pričaš o nečemu o čemu pojma nemaš. Pa nismo zaludu polagali na faxu metodike (ja sam ih konkretno položio komada 3) i onda još kasnije morali to dobro sve naučiti još jednom za stručni ispit. A da ne govorimo o tome da za svaki nastavni sat moram dobro METODIČKI isplanirati sat. Kako onda možeš tvrditi da nemamo metodičkog znanja za tako nešto?
A ovo sa "debelim" iskustvom u nastavi... Što smatraš pod tim "debelim"? Visina svih napisanih priprema naslaganih jedna na drugu mora biti minimalno pola metra? Treba imati 30 godina staža? Oprosti, ali smatram da bolje predajem od nastavnice koja je meni predavala u osnovnoj školi, a koja ima staža barem 30 puta više od mene. Ja naime imam godinu i nešto staža, a ona ima 30 godina staža. Uostalom, mladi profesori će se prije odlučiti za neke nove pristupe. Ja se, primjerice, relativno često odlučim na korištenje računala za obradu nekog gradiva (pri čemu prvo dobro odvagnem je li zbilja taj pristup dobar kod tog gradiva). Dok se nastavnici pred penzijom više odlučuju za ex catedra stil predavanja, što je inače jako loša tehnika, koja je zaostatak nekih staaaaaaaarih vremena. Po tebi sada ispada da je bolji onaj starog kova i stare naobrazbe, nego ja koji se trudim učiniti gradivo što zanimljivijim i pristupačnijim.
To je kao da tvrdiš da kirurg nije dovoljno stručan da napiše udžbenik iz predmeta Kirurgija jer nije izmislio neku novu metodu operiranja. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma