Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Daljinac

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Daljinac

Molim pomoč.
    Obišla sam sto dučana i nigdje nemrem nači univerzalni daljenski koji podržava i Quadro TV.
    Naime imamo doma Qvadro TV i daljinac nam šteka da ponekad poludim, pa sam svuda tražila zamjenski i nigdje nema za kupiti.
    Jel zna tko di bi mogla naći...?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo isto tako tražili za Venus TV daljinski. I uzalud svi univerzalni dok ja nisam počela surfati po netu i zvati firme koje prodaju original daljinske. Ne moram ni napomenuti da su me univerzalni daljinski koštali od 80 na više kuna, a original sam na kraju uzela za 50 kn.

Evo linkovi na neka prodajna mjesta pa okreni brojeve i pitaj imaju li tvoj daljinski:

http://www.ms-zagreb.hr/hr/main.htm
    http://www.tevetron.hr/

Javi jesi našla

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Vemil

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

univerzalni daljinski su koma, ili sam ja nesposobna. sve sam napravila prema manualu, ali to s.ranje nije funkcioniralo.

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

preporučam Elmatis - oni stvarno imaju sve i vrlo su profesionalni.

moraš znati točno koji je TV u pitanju (dakle ne samo Quadro, nego i neku oznaku koju ima).
    Mi smo za neki mali portabl Daewoo star valjda 10 godina ako ne i više kod njih našli zamjenski daljinski. i rekli su nam da slobodno vratimo ako neće funkcionirati, ili da donesemo TV pa da oni isprobaju što bi još drugo moglo odgovarati.

http://www.elmatis.hr/Articles.aspx

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama su u dućanu rekli da JEDINO za Quadro televizije ne postoji zamjenski/univerzalni daljinski.
    nisam provjeravala, al od tada ga pazimo ko oči u glavi

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ni za Venus, vjeruj mi. Bar ne ovaj što mi imamo. I mi i naši prijatelji smo se nauzimali daljinskih i daljinskih dok nam nisu rekli da može samo originalni. :/

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    univerzalni daljinski su koma, ili sam ja nesposobna. sve sam napravila prema manualu, ali to s.ranje nije funkcioniralo.
    potpis
    IZLUĐUJE ME univerzalni daljinski! To je moja noćna mora u trenutcima opuštanja. Stvarno izgleda da mi je život super jer mi je trenutno najveća frustracija univerzalni daljinski koji NE RADI (ma šta mm rekao o tome ), bar kad ja stišćem

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Imamo neki mali TV marka xy za koji smo tako kupili jedno 3-4 razlicita univerzalna daljinsaka koji ga naravno ne podrzavaju. Nakon godinu dana odmora sjetio se mm poci u privatni servis za tv, video , radio aparate i kupio daljinski neke zqt marke , ali sljaka i to besprijekorno.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa
    Imamo neki mali TV marka xy za koji smo tako kupili jedno 3-4 razlicita univerzalna daljinsaka koji ga naravno ne podrzavaju. Nakon godinu dana odmora sjetio se mm poci u privatni servis za tv, video , radio aparate i kupio daljinski neke zqt marke , ali sljaka i to besprijekorno.
    Dobra ideja ali kak ste znali da će taj koji tam kupi valjati

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam kupila u lidlu neki za 50-ak kuna i super je

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Citiraj bebelina prvotno napisa
    Dobra ideja ali kak ste znali da će taj koji tam kupi valjati
    Nikako , vjerujes serviseru , ali ovaj je stvarno bio fer i ponudio da ga slobodno vratimo ako ne bude valjao.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

evo jedan info za daljinac.
    Prije nekih par tjedana sam u metrou kupila daljinac i na njemu piše da radi za Quadro, a ja baš nisam vjerovala.
    Pa sam išla pitati prodavača a on je rekao ako piše da radi i da još nitko nije vvratio i žalio se da ne radi.
    I ja kupila pošto je i cjena bila ok 67ili79kn sad viuše na pamtim.
    I eto čuda radi.
    Mislim to mi je bio preporod ka dsam zvala neke dučane a oni su bacali neke cifre po nekih 200-300kn ovo je mrak.
    Eto pa kome treba nek trči u metro, možda još i ima jer ih je bilo još par komada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •