Poštovani,
Logiram se uredno, već duže vrijeme primjećujem da nemate Forumske burzepa sam mislila da ste je ukinuli, nedavno mi je sestra rekla ju ona redovito "otvara".
Ja ju jednostavno ne vidim.
Molim savjet.
Sanja Komerički
Poštovani,
Logiram se uredno, već duže vrijeme primjećujem da nemate Forumske burzepa sam mislila da ste je ukinuli, nedavno mi je sestra rekla ju ona redovito "otvara".
Ja ju jednostavno ne vidim.
Molim savjet.
Sanja Komerički
Za pristup burzi se trebaju ispuniti određeni uvjeti (koji nisu javni). Najčešće se to svodi na aktivan boravak na forumu. Kad ispunite uvjete, pristup ćete dobiti automatski.
sto znaci aktivan boravak na forumu?
mislim, koliko koristim net, rodin forum je mjesto na kojem sam 2. po čestini od svega s neta
al nemam običaj puno ili uopće postat.... a što sad.. da znam postoji li šansa i kakva je
anchie76 uklonila sadrzaj posta jer je pozivao na radnju koja bi rezultirala brisanjem postova i mogucim udaljavanjem s foruma.
Forumska burza je recimo kao neki extra dodatak za nase stalne i stare korisnike; da to bude mjesto gdje se razmjenjuju stvari izmedju njih poznatih itd. Ne zelimo da novi automatski imaju pristup (jer smo imali puno problema s tim, pa smo ogranicili pristup), nego nam je bitno da se do tog statusa dodje kroz mnoge rasprave, sudjelovanje na forumu i prepoznavanje od strane drugih clanova foruma (u smislu da su vas upoznali kroz postove).
Svaki pokusaj da se do burze dodje nekim zaobilaznim putem ce rezultirati zabranom pristupa burzi i mogucim udaljavanjem s foruma.
Uh, ispričavam se .Točka prvotno napisa
Nisam znala da ne smijem o tome.