Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Dekice-gdje su najjeftinije u odnosu na kvalitetu?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Dekice-gdje su najjeftinije u odnosu na kvalitetu?

Moram kupiti bebi dekicu. Prva je bila curica i kupili smo joj Pierre Cardin dekicu koja me iskreno nije oduševila nekom kvalitetom, a cijena joj je bila paprena. Kako sad čekamo dečka i trebam jednu dečkastu dekicu, odlučila sam vas pitati gdje ste kupili svoje dekice i kako ste zadovoljne kvalitetom? Ili ste negdje vidjele dekice koje su vas privukle cijenom/kvalitetom/izgledom?
    Mislim na one klasične dekice (kao što su za nas odrasle, samo umanjene), a ne na jorgančiće, pokrivače i sl.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

E. je kad se rodila dobila dekicu iz benettona. danas s njom pokrivamo bracu. meni je prekrasna - plava sa sarenim cvjetovima, tanka ali velika (kad je bio manji duplali smo je). neznan za cijenu jer je bio poklon.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Baš ću pogledati dekice u Benetonu. Zna li netko kolika je cijena?

Zna li još netko gdje ima jeftinih, a finih dekica? :D

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lantea zna imati krasnih dekica.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A po kojoj cijeni? I jel ima u onoj Lantei u Dubravi? (ne znam gdje drugdje i ima Lantea )

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U Dubravi ima dekica u Vrtuljku (Lantea), naše su od tamo i super smo zadovoljni. Jedino se ne sjećam cijene jer je to već prošlo skoro 3 godine kako smo ih kupili. Proizvođač je neka španjolska firma - dekice su lagane, tople i lako se peru, a i dezeni su jako lijepi.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo kupili tu svoju o kojoj pišem u prvom postu baš tamo u Vrtuljku (nisam znala da je to Lantea ). Platili smo je skoro 400kn, a za te novce stvarno nije ništa posebno :/

Zna li netko kakav je izbor u Turbo Limaču ili Nami?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

prenatal, platili je oko 250 kn(prošle zime :/ )

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Oviesse (imaš ga u garden mallu), preslatka baby blue topla pamučna dekica, sa jedne strane glatka, sa druge baršunasta.
    130 kuna.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala cure!!!

Piplice, to mi djeluje superpovoljno! :D Za vikend moram u Muller u Gardenu pa ću baš pogledati! :D

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo za balerinu kupili u benettonu dekicu, vunenu na snizenju. cijene se ne sjecam, ali vrijedilo ga je cekati.
    ostale dekice su nam carter. cijene takodjer ne zanm, jer su bile poklon. njih sad ima u osh kosh ducanima.

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi smo za S. dobili dekicu iz Benettona,( ali je to tanja dekica jer je S. ljetna beba) i pre zadovoljni smo s njom. Dan danas se želi njiom pokrivati. Zimsku baršunastu dekicu, deblju, sam našla u MTČ-a. Ne sjećam se točne cijene ali znam da je bila povoljna.. i naravno odlična nam je, s jedne strane svijetlo plava, a s druge na rige tanke u drugim bojama.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa
    U Dubravi ima dekica u Vrtuljku (Lantea), naše su od tamo i super smo zadovoljni. Jedino se ne sjećam cijene jer je to već prošlo skoro 3 godine kako smo ih kupili. Proizvođač je neka španjolska firma - dekice su lagane, tople i lako se peru, a i dezeni su jako lijepi.
    ta španjolska firma zove se CAMBRASS
    i mi imamo njihovu dekicu, odlična je!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zimska baršunasta (ja bi to opisala kao plišana) MTČ dekica o kojoj priča Erin mislim da je dekica koju mi imamo. 100% je pamuk i odlična je, ima i neko punjenje tako da je fino topla. Prije tjedan dana sam kupila još jednu samo što je ove godine model s jedne strane plišana a s druge materijal pamuk kao recimo za majce. Cijena oko 200 kn. Ima ih u MTČ Leptirić dućanima i Bebinom svijetu.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala, cure!

Moram malo obići po dućanima pa na kraju odlučiti. Je li tko nedavno bio u Benetonu u Začretju? Baš me zanima imaju li tamo dekica na sniženju.

Citiraj buba klara prvotno napisa
    Citiraj TeFil prvotno napisa
    ta španjolska firma zove se CAMBRASS
    i mi imamo njihovu dekicu, odlična je!
    Mi smo tamo kupili Pierre Cardin zimsku dekicu. I stvarno me nije oduševila. Pierre Cardin tanku dekicu smo kupili u Vrtuljku u Mandiju i ta mi je dekica stvarno savršena. Ali sad nam opet treba zimska pa moram tražiti nešta s čim ću biti zadovoljna Za ovu španjolsku marku nisam čula. Moram i to pogledati.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam za oboje djece koristila one velike, mekane, šarene ručnike za plažu.
    pamučni, topli, a lako za održavanje: frkneš na 60 i do jutra suho.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma lako je meni za kod kuće- pokrivat će se momak i sa sekinim dekicama i sa ručnicima i sa bilo čim što nam je pri ruci. Ali mislim mu kupiti jednu dekicu da imamo za izlazak iz rodilišta, odlazak pedijatru i slične izlete. Nekako mi je bezveze da ga tada pokrivam sa rozom dekicom

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam prošle zime prošla hrpu dućana u potrazi za lijepom, a ne preskupom dekicom... na kraju sam ju našla u OshKosh-u u King cross-u.. cijena je bila 160-170kn

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    ja sam za oboje djece koristila one velike, mekane, šarene ručnike za plažu.
    pamučni, topli, a lako za održavanje: frkneš na 60 i do jutra suho.
    Ajme, koja dobra ideja! Imam savršenih ručnika za plažu koje nikad nisam ni koristila (jer mi je bilo žao hehe)... a dekice su mi, uglavnom, sve neka teška sintetika ili neki drugi umjetni materijali. Imam preslatku pamučnu dekicu, ali nije zimska (tanja je). Čak mi je neki dan palo na pamet da dam nekome da mi saštrika mekanu vunenu toplu zimsku dekicu, ali nemam kome dati. Ovo po trgovinama mi se ništa ne sviđa. Ili je uzorak katastrofa i/ili je materijal umjetni.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam ovu aprinu ideju jednom i iskoristila. bili na putu, ja zaboravila dekicu, a vani hladno i puse. usla u ducan i kupila debeli rucnik plave boje i pokrivala s njim BC-a. i danas koristimo taj rucnik, doduse za brisanje nogu, ali me uvijek sjeti kako me njena ideja u tom trenutku spasila jos od jos jedne dekice

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo ja dala štrikati (ili heklati, ne znam sad više) svoju dekicu! Izabrala preslatku vunu, veličina će biti metar puta metar, uzorak da baš ne bude full običan, a da ne bude ni kičast, budući da očekujemo dečka. I riješila problem pokrivača.

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I mi imamo jednu Cambrass dekicu i sad tražim drugu, ali imaju stalno samo roza dok bi meni trebala barem neutralna boja za dečka...

Ako smijem spomenuti, danas Cambrass dekice imaju s 15 % popusta u baby medai shopovima! :D
    Nadam se da ću naći plavu :/

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

E imate prekrasne dekice, onako baš ne prevelike taman za kolica ili preko as u Inetrsparu, pna njihova marka pettie ili tako nešto, od microfibre su i premekane onako pahuljaste,peri -deri, tople, ja sam oduševljena, malena ima rozu s ovčicama a mali smeđu s plavim krugovima. ne sječam se cijene ali znam da je bila sića u odnosu na ostale.
    Imamo i mi ove fensi šmensi ali se mogu skriti pred ovom...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

u kiki imas
    predivne tople,mekane,debele..
    evo skoro 3 god a stvarno ju perem i ko nova je
    mislim da je bila cca 300

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da malo pobrisem prasinu s ove teme
    Gdje ima djecjih dekica onih finih debelih mekanih?
    Da li se negdje jos prodaju Cambrass dekice, vise ih nema u Magic baby-u.....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam kupila u Lidlu za nekih 80 kn ( za poklon ).
    Prijateljica je oduševljena ( mekana i debela) i kaže da joj je bolja od neke koju je platila 200 kn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •