ogorčena prvotno napisa
Evo ovako da pocnem zovem se Elizabeta Marić iz Trogira.
Obračam se vama ako mi možete pomoci,uputiti me na pravu adresu gdje da se javim zbog jedinstvenog mog slucaja.Otvorila sam komplikacije u trudnoci 01.04.2009god.završavam u bolnicu zbog napuknuca vodenjaka 20.05 tu ne stavljaju na prepar itd.01.06 dolazi do poroda(7mj)trudnoce,beba okrenuta na zadak s nožicom vec u rodnici,voditelj rađaone odbiva napraviti carski rez nego me pušta na pripodni podod,e tu nastaju problemi nakon 2 sata rađaone.Naime dolazi do ocepljenja postelice brzinom munje me vode na carski rez nadalne dijete nijepreivilo tj.u eanimaciji joj puknu plučnu maramicu.Dalje zalim se na peckanje rane,sljede pregledi itd.da bi 15.06 došlo do vađenja maternice,pa onda21.06 pnovno na operaciju zbog puknuca crijeva ,i opet 25.06 reoperacija crijeva,sepsa,JIL,kirurški šok jednom rijecju ajme!
šifre bolesti su:O20,O85,K63.1,K65.0,A41.9,J96.0,Y83.Imam ileostomu i čeka me još jedna operacija.
Gospoda iz HZZO-a me žele nadalje voditi na bolovanju pod šifrom AO(bolest)i na minimalcu od 1400,00kn mjesečno a ne kao komplikacije pri porodu GO jer ovakav slučaj nije predviđen u zakonu!!!
Šta da radim i kome da se obratim??
Unaprijed zahvaljujem!!