-
Kako pripremiti trogodišnjaka za EEG pregled?
Eto, za tjedan dana idemo na EEG pa molim roditelje koji su to prošli, ali i one koji nisu a imaju neku dobru ideju, za prijedloge i savjete kako(psihički) pripremiti dijete da pregled prođe uspješno i što manje stresno.
Znam kako sam pregled funkcionira, ali kako imam jednog skoro trogodišnjeg bistrića koji u općenito novim i čudnim situacijama puno bolje reagira i surađuje ako mu se one najave i nekako objasne, trebam mu najaviti to i nekako objasniti zašto tamo idemo, što će se raditi i zašto se mora na glavu staviti "jedna čudna kapa", i naravno da onda treba biti miran i zaspati. Od rođenja je nespavač i ne voli spavati. Al dobro, na to sam se vać psihički pripremila da će potrajati, ako uopće i zaspe.
Uglavnom, molim vas za bilo kakva vaša iskustva u tom smislu.
Inače nema straha od doktora (do sada), preglede obavljamo bez problema. Sam podigne majicu i otvori usta za pregled grla. ALi ovo je ipak nešto sasvim novo. A dijete je već odavno u tisuću zašto fazi...
-
uh, neman neki pametan savjet. mi smo to obavili kad je j. bio puno manji. nekako mu objasni da ce mu doktor staviti kapicu i da mora biti miran, da nista ne boli... na neki njemu prihvatljiv nacin. neka izabere neku dragu igracku koju ce ponjet.
nadam se da ce sve proci u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma