Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Kako pripremiti trogodišnjaka za EEG pregled?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Kako pripremiti trogodišnjaka za EEG pregled?

Eto, za tjedan dana idemo na EEG pa molim roditelje koji su to prošli, ali i one koji nisu a imaju neku dobru ideju, za prijedloge i savjete kako(psihički) pripremiti dijete da pregled prođe uspješno i što manje stresno.

Znam kako sam pregled funkcionira, ali kako imam jednog skoro trogodišnjeg bistrića koji u općenito novim i čudnim situacijama puno bolje reagira i surađuje ako mu se one najave i nekako objasne, trebam mu najaviti to i nekako objasniti zašto tamo idemo, što će se raditi i zašto se mora na glavu staviti "jedna čudna kapa", i naravno da onda treba biti miran i zaspati. Od rođenja je nespavač i ne voli spavati. Al dobro, na to sam se vać psihički pripremila da će potrajati, ako uopće i zaspe.

Uglavnom, molim vas za bilo kakva vaša iskustva u tom smislu.

Inače nema straha od doktora (do sada), preglede obavljamo bez problema. Sam podigne majicu i otvori usta za pregled grla. ALi ovo je ipak nešto sasvim novo. A dijete je već odavno u tisuću zašto fazi...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

uh, neman neki pametan savjet. mi smo to obavili kad je j. bio puno manji. nekako mu objasni da ce mu doktor staviti kapicu i da mora biti miran, da nista ne boli... na neki njemu prihvatljiv nacin. neka izabere neku dragu igracku koju ce ponjet.

nadam se da ce sve proci u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •