Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: padanje

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno padanje

Dakle, M. ima 18 mj za koji dan, prohodala je sa 15.5 mjeseci, prilično je veliki ziheraš tako da vrlo rijetko pada. Ali unazad 3-4 dana pada konstantno :/ . Pada i iz čista mira, stoji i samo se skljoka na pod kao da joj se izmakne nogica u stranu. Dosta je i cendrava zadnjih dana (čini nam se zubi), nacicavala bi se 24 sata. Prije par dana mi se čini da je imala i laganu temperaturu, ali n eveliku tako da nismo ni mjerili, i također joj se pojavlilo par crvenkastih točkica, kao neki osip, koji bi vjerovatno smatrala beznačajnim da nije svega ovog.
    Ima li netko slična iskustva i na šta vam zvuči (prije nego se upustimo po doktorima ako ne prestane)?

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cendranje, nacicavanje, osip, padanje...previše simptoma da bi bila slučajnost

ja bi je odvela doktoru

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

La ra ima sve simptome koje si i ti naborajala osim padanja i osipa al to su zubi, cendranje, nacicavanje non-stop i tempetatura, prošlu noć je bila vruća 37.2 i buncala u snu i do jutra je prošlo. Otiđite kod doktora da ju pogleda pa da budete ziher al nadam se da nije ništa

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa

ja bi je odvela doktoru
    X
    Posebno bi me zabrinulo to padanje.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa
    Citiraj Snjeska prvotno napisa

ja bi je odvela doktoru
    X
    Posebno bi me zabrinulo to padanje.
    možda uho?

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa od tog padanja se i jesmo zabrinuli i počeli povezivati ostalo (što moguće i nema veze jedno s drugim). Da joj izbijaju dvije trojke i jedna četvorka, je, i da je kod svakog zubića do sad imala nekakve simptome, je , ali ne kužim padanje :? .
    Večeras nije više padala a primijetila sam da je par puta pročeprkala po uhu, pa je i meni palo na pamet da je možda upala ili začepljeno. Znam po sebi kad imam upalu uha da me zeza ravnoteža i orijentacija kad se začepi. Upalu uha je imala više puta ali uvijek sa prehladom (imala je prije cca 2 tjedna) i temperaturom, a nije još hodala pa za ravnotežu ne znam.
    Ništa, čekamo sutra ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •