Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: spuštena maternica i mjehur

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj senainter prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne znam evo stvarno. Od srca zelim svakom da se ne bori s ovom nocnom morom i da se svima sve vrati na mjesto. Ja nisam nikakav ekspert, pricam o svom slucaju i tako sto su mi druge zene ispricale u slicnoj situaciji. Sve je moguce pa, doktori znaju najbolje. Vjerovatno odmah po porodu ako se nesto spustili, oni obicno i kazu da ce se to vracati vremenim. Zavisi valjds i od bozje ruke malo, koliko je djece zena rodila, kakav je organizam.
    Mene jako zanima taj aprat radiofrekvencije jer to su te elektrostimulacije valjda. Kada se to radi? Ja sam slala mail doktoru u beogradu koji mi je rekao da se to moze odmah nakon 8 swdmica raditi pa ja stvarno nisam pametna vise. Ja bih def to zeljela probati, jos i to, pa da vidim hice li biti jos kakvog pomaka. Meni je ovo sve naravno jos veliki sok jer nisam znala ds takvo sto i postoji a kamoli sta drugo. Sta se operacija tice, moja mama je npr izvadila matericu sa 45 i zivi normalno. Sad ima 60, nists joj se nije spustilo. Znam da su te operacije podizanja zdjelicnih organa hafifne, al sta uciniti kad nedaj boze nece ds se vrati. Bas bih voljela da se neko javi sa iskustvom operacije. Inace, mozete me kontaktirati i na mail, FB i slicno, jer je bas i meni tesko. Tesko se nosim sa ovim...
    Napiši mi svoj mail, ne mogu ga vidjeti ovdje.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Citiraj Deic29 prvotno napisa Vidi poruku
    Napiši mi svoj mail, ne mogu ga vidjeti ovdje.
    senada_velic82@hotmail.com

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •