Ja bih isto rado u ovu grupu ako je oformite.

Rodila početkom godine, nisam imala priliku mirovati ni dana... mjesec dana od poroda mi maternica propala. Imam pad drugog stupnja. Dobila sam Kegelove vježbe...Već 3.mj nisam sigurna dal ih ikako pravilno radim, poboljšanja nema, sve me više zateže, sve me više boli...zdjelica,, kralježnica, sve mi otpada...počele su me kidat ruke i noge. Koliko god pazila da ne dižem teško, dogodi se da u ludilu podignem. (imam naime dečkića od godinu i osam mjeseci i sad sam rodila curicu koja puni 4 mjeseca,) Čekam kontrolu za par dana, i uopće se ne osjećam dobro. Kao da se raspadam. Počinjem psihički luditi. Svatko mi svoje trubi. Ginekologinja da ne nosim steznik da jačam svoje mišiće, kao i opća praksa. Mali me više ne doživljava jer vidi da fizički ništa nemam snage pa sve radi po svom i ne mogu ga više kontrolirati. Mala sve više raste i dobiva na težini, koliko god je izbjegavala dizat/nosit, opet ima ajme trenutaka kad sam ovisna sama o sebi i ne ide drugačije već da je ja dižem. Izluđuje me situacija da i kako god pokušavam nać neku pomoć (dadilju,čistačicu...) kući s njima, određena osoba se razboli od korone. Ko da sam u začaranom krugu i ništa mi ne da da izađem na bolje...