Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: spuštena maternica i mjehur

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2023

Početno

Vidim da u nekim poliklinikama rade lasersku fototermoterapiju. Ne znam da li je tko možda išao na te tretmane? Pokušala bi i s tim ako bi bilo koristi.
    Ja nisam sigurna da li meni Kegelove mogu pomoći. Baš osjetim kako me smeta to među nogama, da se tako izrazim. Imam povećan iscjedak, kihnuti ne smijem, a sve to je spušteno do vrlo blizu ulaza u rodnicu i bojim se što ako jednog dana samo klizne još dolje :/
    Ginekolog mi nije rekao stupanj, ali da sam definitivno premlada za toliki prolaps.

Nakon preporuke tu s foruma, malo sam gledala instragram profil @postpartumprolapse pa mi se čini dosta koristan, ali ne znam za fizioterapeuta odnosno osobu koja bi mogla uživo pokazati takve vježbe i da se bavi tom tematikom.
    Za fejs grupu, mislim da je ok nešto s zdjeličnim dnom, Mišići zdjeličnog dna , Zdravlje mišića zdjeličnog dna i sl.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Mozemo li osnovati Fbk grupu? Da preimenujem u Let's talk...? Probam pa se javim ovdje. Forumi su nezgodni, FB je pristupacan. Kad je grupa privatna ne moz3 se vidjeti da ste u njoj tqkodjer ako postate anonimno.

Ja sam u medjuvremenu zavrsila sa kolostomom i raznih operaticnih komplikacija. Od mjehurw odustala sad gledam da razvalim prvu operaciju.
    Uzasno je sta nam rade ....
    Moj mail i dalje: senada_velic82@hotmail.com
    Ja postam i na youtubu videe. Dodusw nisam toliko aktivna s tim jer imam bolove. Pozz

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Osnovala sam grupu pa dodajite se. Zove se Let's talk...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •