Guranje hrane u uho

Thread: Guranje hrane u uho

1. spring's Avatar

spring said:

Default Guranje hrane u uho

Danas sam za vrijeme večere ostavila malca nekoliko minuta u hranilici (otišla sam po vodu) i kada sam se vratila vidim da je izmrvio cijeli keks i da jedan mali komadić gura u uho. Još mi sav ozaren govori "uho,uho". Pogledam ja uho vidim samo malo mrvica ali smrzla sam se. Zapravo uopće nemam pojma koliko je tih najmanjih mrvica nagurao i ne znam što da radim. Pogledala sam uho sa baterijom i ne vidim ništa (osim podosta cerumena jer ne da čistiti uši ni pod razno). Napominjem da sam strašan paničar i da pušem i na hladno kada je on u pitanju. Biste li vi zbog ovoga vodili dijete doktoru?

2. spring's Avatar

spring said:

Default Re: Guranje hrane u uho

I još jedno pitanje, što radite kada vam se tako mali klinci (M. ima 20 mj.) posipaju pijeskom pa dospije u oči,uši. Jer ovo danas mi se čini najsličnije takvoj situaciji.

3. Anemona's Avatar

Anemona said:

Quote Originally Posted by spring
    I još jedno pitanje, što radite kada vam se tako mali klinci (M. ima 20 mj.) posipaju pijeskom pa dospije u oči,uši. Jer ovo danas mi se čini najsličnije takvoj situaciji.
    Ja ga radi ovog keksa ne bih vodila dr.
    A posipati pijeskom se je znao u parku. Uvijek stresem pijesak koliko se da. Kapke prebrišemo obično mojom majicom, jer je ona prva pri ruci, jezik isto obrišemo, i malo ispere usta vodom, ako ju imamo sa sobom. I to je to. Na većer ga normalno okupam (to ne ovisi o pijesku).

4. spring's Avatar

spring said:

Quote Originally Posted by Anemona
    Quote Originally Posted by spring
    Ja ga radi ovog keksa ne bih vodila dr.
    A posipati pijeskom se je znao u parku. Uvijek stresem pijesak koliko se da. Kapke prebrišemo obično mojom majicom, jer je ona prva pri ruci, jezik isto obrišemo, i malo ispere usta vodom, ako ju imamo sa sobom. I to je to. Na većer ga normalno okupam (to ne ovisi o pijesku).
    Anemona hvala. Ja znam da previše brijem što se malog tiče. Zapravo sam trebala otvoriti topic na filozofskom kutu "prezabrinuta mama-hipohondar i luđak". Ajme ne znam što mi se to događa,ali baš u svemu vidim opasnost.

5. lasica's Avatar

lasica said:

i s razlogom što se tiče pijeska.moj se uvijek razbolio kad se našopao pijeskom-u gradskom parku.
    a glede ovoga ja ga operem kad dođemo doma prije popodevnog spavanja,ako mu je ušlo u nos i oči i uši (doduše nismo imali keks situaciju nego pijesak ili blato),jer ne želim da mi spava takav u krevetu i povlači se po stanu blatan ili pun pijeska,ali i zbog gore navedenog razloga.