-
joj, ne znam kaj bih ti rekla. Mi smo torticolis otkrili kada je imao 3 tjedna i ja sam odmah izokrenula sve da što prije napravi eeg i ultrazvuk mozga. Ultrazvuk je pokazao II stupanj krvarenja što je vrlo često kod torticolisa. Mislim da je već s 4 tjedna započeo s vježbama ( ako ne i ranije ). Sad kada se pokušavam prisjetiti tog perioda čak nisam sigurna da li sam kvrgu napipala s 2 ili 3 tjedna, a mislila sam da nikada u životu neću zaboraviti koji je bio dan ( još uvijek znam da je bilo oko 5 h ujutro ), a kamoli koliko je bio star. Možda bi mogla poslati mail u našu dječju bolnicu u Zagrebu ( Klaićeva ) i pitati za savjet i da li bi ga bili voljni pregledati. Nemam pojma koliko takvi pregledi koštaju. I ono kaj mi nikak nije jasno, kaj torticolis operiraju plastični kirurzi???? Ak sam ja dobro skužila neurokirurga da je mali trebao na operaciju operirao bi ga baš on.
I za kraj malo utjehe ( ako pomogne ). Jedan moj prijatelj je prije više od 30 godina operirao torticolis u dobi od 3 ili čak 5 god ( nemrem se sad nikak sjetiti ) i to navodno kud je bio jak hematom tud još nije bio niti pravilo vježban. Istina, rotacija vrata mu nije kao kod nas, ali nema šanse da to skuži netko tko ne zna što je prošao ( barem ja nisam nikada kužila ).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma