Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: je tko operirao tortikolis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    tek sam sada vidjela da si postavila pitanje, nekako mi je promaknulo...sorry..
    kod mene je operacija sve riješila, nema više zatezanja u stranu, da nemam ožiljak, nitko ne bi znao da sam imala tortikolis. godinu dana nakon operacije sam počela trenirati borilčke vještine i bavila se sportom preko 20 godina, tako da je sve bilo super. ne znam kako bi to bilo da nisam prošla operaciju, pretpostavljam da ne bi bilo dobro jer bi se s vremenom vjerojatno i kičma počela kriviti, pogotovo vratni dio...

nakon operacije sam nosila gips, negdje 6-8 tjedana, pa šancov ovratnik. išli smo na vježbe i vjerojatno sam morala još vježbati, ali to je prošlo i ja se toga više uopće niti ne sjećam (a bila sam puno starija od tvog kikača)

moj prijedlog ti je da nazoveš ortopediju u klaićevoj pa će ti oni moći napraviti izračun. možda uopće nije tako skupo kao što mi mislimo...
    ja sam ih nazvala (da ti malo uštedim vremena i novca), ali bez detalja o tortikolisu mi nisu mogli reći ništa konkretno jer ovisi o stupnju, trajanju oporavka i sl.
    broj klaićeve je 00385 1 4600111, traži ortopediju, glavnu sestru.

mene je davno operirao dr.vrdoljak...možda možeš njega tražiti...
    Cao,evo i ja tek sada vidim tvoj odgovor,puno hvala na tvom odgovoru i na tome sto si tako dobar covek pa mi zelis pomoci!!Ja sam ti u medjuvremenu isla kod nekog poznatog decijeg ortopeda na drugoj klinici poznajemo coveka preko neke rodjake,tako da nas je primio super i poslao i kod njihovog fizijatra,oni su zajedno pogledali dete i operacija je jedino sto sada jos moze da pomogne,tako da smo i mi resili da to uradimo.Jedino sto su mi rekli je da operacija nije mozda totalno resenje problema vec da posle toga mora jos da vezba,al se samo nadam da nece morati onako krvnicki da mu istezu vratic.Hematom na vratu ce mu ostati,to ne mogu skloniti operacijom.Eto,malo sam uplasena od operacije,a i od kragne koju ce morati da nosi,jer on je mali,sad je u fazi ''necu'' pa je tesko izaci sa njim na kraj i za obicne stvari,a tek kako ce sa tim,to cemo videti!Da li si i ti imala taj hematom na misicu?Koliko si dugo vezbala posle te operacije?Pozdrav,jos jednom puno hvala!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hei, reci mi molim te kako se ponasa tvoja bebica nakon tih vjezbica? sto su ti rekli za operaciju? Ja nisam sigurna ima li moja beba torticolis, naime primjetila sam da mi malo vuce glavu u desno,ali ne jako. Uskoro ce napuniti 4 mjeseca, a vise je spaval na desnoj strani i imala je slomljenu desnu kljucnu kost, pretpostavljam da je to samo zbog viseg i intezivnijeg lezanja na desnoj strani, no strah me... Ima li itkokakav pametan savjet... Mlada i neisukusna sam mama i svaki savjet je dobro dosao Hvala unaprijed!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •