Ne mogu vam uopće opisati kako se osjećam nako današnjeg posjeta josipovoj fizioterapeutici.Toliko sam ostala iznenađena da nisam uspjela niti reagirati.Dakle što je bilo!
Josip ni danas kao ni ranije nije baš pokazao veliki interes za vježbanjem i podizanjem glavice.Naime muka je do nekih 30 stupnjeva a onda je sve ok,i tako nazad.E,na to nazad kad mu glavica opet padne ili je on sam opusti sestra koja ga vježba je rekla mrtva-hladna kako mu glava padne ko KRETENU.Ljudi moji toliko me to osuplo da nisam niti riječ izustila.Ma ko si ti da moje dijete nazivaš ili uspoređuješ s kretenima.Ma sve da je i tako,Bože sačuvaj,nema ga pravo nazivati tim imenom.Užas!!!Što si sve te sestre dozvoljavaju pa to je da poludiš.Ma i inače odnos s kojim ga je vježbala je blago rečeno očajan.Njemu se neće,a ona njemu MUČI.Pa čekaj malo!Ipak je on mala beba koja niti razumije niti zna što se oće od njega.
A i prije toga sam se skoro zakačila sa drugim "vježbačem" zbog prisustva tate na vježbama.Ušli mi oboje,kad kaže da samo jedan roditelj može biti u prostoriji.Aj dobro,nismo mi znali,kažu piše na vratima.Ja na lijep način kažem nismo vidjeli,a on opet da je to napisano da ne mora bespotrebno trošiti riječi kao što ih sad bespotrebno troši.Ja poludila,ali u sebi.Ma pun mi ih je kufer.Nisam baš sigurna oću li opet ići jer mi je posli naša pedijatrica rekla da ustvari njemu nije ništa,da mu je glavica skroz ok i da se bespotrebno opterećujem.Ali,kad sam joj to rekla što je ova izjavila zgrozila se.Nije ni ona mogla virovati.Kod nje je vježbao skroz super.Sve valjda ovisi o pristupu.
U,ja se raspisala,ali nisam mogla kraće.