-
ja sam isto imala problema sa tim naglim vrtoglavicama. nisu trajale tako dugo kao kod tebe ali jedno 5-6 minuta očajno se sve vrti i onda mi je iza toga muka...imam 34 godine. slikala sam vratnu kralježnicu, jer 15 godina radim za kompjuterom i pokazale su se blage degenerativne promjene. zatim sam radila i pregled ORL(-to bi trebala i ti napraviti). centar za ravnotežu je ok kao i sluh....radila sam i još par pretraga ali ne znam kako se zovu. jedna pretraga mjeri oštećenja živaca što idu iz vrata u ruke i pokazalo se da ima oštećenja, a druga pretraga pokazuje protok krvi kroz mozak i ona je bila ok....
uglavnom, sa tim svim nalazima sam otišla u neurologa. i on mi je rekao da te nagle vrtoglavice nisu od vratne kralježnice. jer od vratne kralježnice bude zanošenje u hodu, ono ako da si pijan, mutno u glavi i sl...da je to od centra za ravnotežu. ja njemu govorim: ali nalaz od centra za ravnotežu je uredan!!! a on meni: "vaš problem kome će te vi vjerovat" :shock: :shock: :shock: nije mi samo jasno zašto me nije poslao da snimim glavu (CT ili magnet)
uglavnom prepisao mi je betaserc i to sam pila jedno 2 mjeseca ali sam i išla jedno 15-tak dana na masaže (tip je inače i bioenergetičar). i od onda (to je bilo prošlu zimu) te vrtoglavice se nisu vratile....ajme nadam se da i neće, jer je to užasan osjećaj...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma