Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Rodin dan za roditelje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Rodin dan za roditelje

Kao što ste, možda, već pročitali na portalu 14.11.2009.održat će se 1. Rodin dan za roditelje u hotelu Four Points by Sheraton Panorama Zagreb. Program je vrlo bogat, ima za svakoga ponešto. Održat će se predavanje s radionicom Čitajmo im od najranije dobi, zatim radionica za djecu i roditelje Ticalice dirkalice i igre rukama, ali osim toga ima i drugih zanimljivih tema i radionica. Ako ste zainteresirani informirajte se više na:
    http://www.roda.hr/vijesti.php?ID=2694

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jako, jako zanimljivo!
    Samo da nije baš taj vikend kad slavimo (čak 3! ) rođendana! (mališa i baka i ja!)

Rado bih došla i žao mi je što ne mogu :/

Nadam se da će i sljedeće godine biti takvih zanimljivih radionica i da neće ponovo biti baš taj vikend oko 15.11.

Vi koji idete, svakako javite kako je bilo!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čitajmo im od najranije dobi
    predavanje s radionicom

Čitanje djetetu od najranije dobi jednako važno za njegov razvoj kao i briga o njegovim osnovnim potrebama.

Čitanje pomaže u stvaranju posebne osjećajne veze između djeteta i odraslog, izaziva zadovoljstvo i ugodu djeteta, uvodi dijete u svijet umjetnosti i književnosti, unapređuje djetetove sposobnosti slušanja, pomaže u razvoju opažanja, pozornosti, pamćenja, mišljenja i logičkog zaključivanja, uvodi dijete u raznoliki svijet zbivanja i iskustava, razvija raznolike djetetove interese, omogućava stjecanje znanja, bogati njegov rječnik i govorne sposobnost, bogati maštu i kreativno mišljenje, razvija djetetove osjećaje i sposobnost uživljavanja u osjećaje drugoga, pomaže usvajanju moralnih vrijednosti i humanih poruka, pridonosi motivaciji za samostalno čitanje i uživanju u čitanju i pomaže djetetu da zavoli knjigu, pomaže djetetu da razvije predčitačke vještine neophodne za samostalno čitanje

Govorit ce se i pokazivati kada čitati, kako čitati, što su dobra i loša slikovnica, te kako se slikovnica mijenja s djetetovim odrastanjem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Predavanje s radionicom Čitajmo im od najranije dobi održat će Hela Čičko, Knjižnice grada Zagreba

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mogu li i kikići od godine dana biti s nama?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

misliš na predavanja?
    ti procijeni hoće li ometati slušače i predavače.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mislila sam na radionice s predavanjima. planirali smo doći, ali ne znam kako bi organizirali čuvanje cijeli dan pa radimo kombinacije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za neka predavanja predavaci su izrazili zelju da djeca ne budu prisutna (Spolni razvoj djece, Partnerstvo roditelja i odgajatelja u vrticima, Roditelji i adolescenti...)

za sve radionice je ogranicen broj sudionika, tako da ako se zelite prijaviti - pozurite

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zeljka231 prvotno napisa
    mislila sam na radionice s predavanjima. planirali smo doći, ali ne znam kako bi organizirali čuvanje cijeli dan pa radimo kombinacije.
    na radionice bi trebali doći s djecom određenog uzrasta (to je navedeno za svaku radionicu posebno). Za djecu od godinu dana ima radionica Nošenje beba i djece i baby fitness.

na ostale radionice koje su namijenjene parovima roditelj-dijete nije moguće sudjelovati ako dijete ne spada u dobnu skupinu kojoj je radionica namijenjena (a nema ni smisla jer će djeca nešto izrađivati, roditelji će im pomagati, a manje dijete to nije u stanju pa bi zapravo i roditelji i dijete samo gledali kako drugi rade i ne bi mogli sudjelovati).

Djecu možete voditi sa sobom na predavanja ukoliko mislite da im neće biti previše dosadno.

mm i ja smo se dogovorili da ćemo na predavanja ići na smjene, svako na nešto, a onaj drugi će za to vrijeme čuvati dijete.
    p.s. predavanja ne traju nekoliko sati, dosta su kratka pa mislim da se ne bi trebalo biti problem organizirati

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Uplatila sam danas i poslala prijavnicu mailom. Dobila sam odgovor da ću dobiti i sažetak predavanja, ali ne znam jel moram možda poslati kopiju uplatnice? Mislila sam slati poštom sve, ali me bilo frka da više neće biti mjesta na radionicama dok uplatnica i prijavnica dođu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •