Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Rodin dan za roditelje-radionice

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Rodin dan za roditelje-radionice

Kao što ste, možda, već pročitali na portalu 14.11.2009.održat će se 1. Rodin dan za roditelje u hotelu Four Points by Sheraton Panorama Zagreb. Program je vrlo bogat, ima za svakoga ponešto. Održat će se likovna radionica za roditelje i djecu: Dan s mamom i tatom, te predavanje: Lutka ima srce i pamet, ali osim toga ima i drugih zanimljivih tema i radionica. Ako ste zainteresirani informirajte se više na:
    http://www.roda.hr/vijesti.php?ID=2694

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Stvarno bogat program i sviđa mi se cijelokupna koncepcija. A zanima me za koju dob su namijenjene radionice aromaterapija, dan s mamom i tatom i papačić? I jel možemo unaprijed saznati malo više o tome što će se na radionicama raditi?

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi bi na ticalice,dirkalice i igre rukama,ali nemamo pune 3 godine.jel smijemo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za aromaterapiju nije naznačeno točno koja dob, ali djeca bi trebala sudjelovati, pa prema tome ne baš bebe nego malo veća djeca, Dan s mamom i tatom - treba crtati, izrezivati kolaž...dakle isto djeca koja su to u mogućnosti raditi, Papačić snova mi se čini isto za malo veću djecu (iznad 3 godine) koja mogu razumjeti priču za djecu i sudjelovati u kreiranju nastavka priče i sl.
    Detaljniji program će biti, nadam se, uskoro na portalu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ticalice, dirkalice, raspitam se jel može s manje od tri godine pa javim.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja bih jako rado išla i na predavanja i na radionice, ali je bebolino sa mnom - da li će tko na predavanja sa djetetom?

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na vecinu predavanja je moguce doci s djetetom, naravno ako se moze osigurati da to bude na zadovoljstvo predavaca, slusaca i djeteta

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sanja77 prvotno napisa
    Ja bih jako rado išla i na predavanja i na radionice, ali je bebolino sa mnom - da li će tko na predavanja sa djetetom?
    na neka predavanja mogu doći i djeca. ali ima nekih na kojima se sudjelovanje djece ne preporučuje (npr. radionica o adolescentima)

koliko sam uspjela vidjeti, puno će roditelja sa sobom voditi djecu, tj. ima dosta prijavljenih obitelji, 1 ili više djece s roditeljima. mislim da bi to mogao biti jedan lijepi obiteljski dan...

ja vodim muža i dijete. zamjenjivat ćemo se. malo on na predavanja, malo ja, malo svi zajedno. dok on bude na predavanju, M. i ja možemo na radionicu i obrnuto...

baš se veselim

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lasica prvotno napisa
    mi bi na ticalice,dirkalice i igre rukama,ali nemamo pune 3 godine.jel smijemo?
    evo što piše o radionici:
    Ticalice dirkalice i igre rukama
    (radionica za djecu i roditelje)

Draženka Mikošević, Udruga odgajatelja dječjih vrtića Zagreb,

Cilj radionice je razvijanje govora, ritma, pamćenja te interakcija djece i roditelja kroz dodir. Predviđena je za djecu od tri do šest godina u koju su uključeni i roditelji.

Sadržaj
    Ticalice dirkalice (za djecu od tri do četiri godine):
    - Kuham ručak dječici
    - Mama mijesi tortu
    - Bubamara lepeta
    - Ide bubamara
    - Ide buha
    - Pišem ti pismo
    - Tom i Jerry

Igre rukama (za djecu od pet do šest godina):
    - Tom i Jerry
    - U Sjevernoj Americi
    - Son makaron
    - Don, don, babe, babe
    - Si, si my baby
    - Ovčice bovčice
    lasica,
    granica je 3 godine, ali naravno da je to okvirno. ako misliš da ti je dijete dovoljno spretno s ručicama i jezikom (i sa škarama, ali tu možeš malo pomoći ) onda se prijavi.

koliko sam shvatila radit će se s bojama za prste pa nemojte djecu prefino obući 8)

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

da li bi ometali radionicu ako bi npr. se prijavili i došli, pa jednostavno otišli s nje ako sinek ne pokaže interes ili mu je ipak preteško?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lasica prvotno napisa
    da li bi ometali radionicu ako bi npr. se prijavili i došli, pa jednostavno otišli s nje ako sinek ne pokaže interes ili mu je ipak preteško?
    da ometali! stavili bi vas na crnu listu i više se nikad ne bi smjeli nigdje pojaviti

šalim se, naravno

dođite, ima još zanimljivih radionica, sigurno ćete naći nešto za sebe

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Iz sažetka predavanja: Čitajmo im od najranije dobi

Čitanje pomaže u stvaranju posebne osjećajne veze između djeteta i odraslog, izaziva zadovoljstvo i ugodu djeteta, uvodi dijete u svijet umjetnosti i književnosti, unapređuje djetetove sposobnosti slušanja, pomaže u razvoju opažanja, pozornosti, pamćenja, mišljenja i logičkog zaključivanja, uvodi dijete u raznoliki svijet zbivanja i iskustava, razvija raznolike djetetove interese, omogućava stjecanje znanja, bogati njegov rječnik i govorne sposobnost, bogati maštu i kreativno mišljenje, razvija djetetove osjećaje i sposobnost uživljavanja u osjećaje drugoga, pomaže usvajanju moralnih vrijednosti i humanih poruka, pridonosi motivaciji za samostalno čitanje i uživanju u čitanju i pomaže djetetu da zavoli knjigu, pomaže djetetu da razvije predčitačke vještine neophodne za samostalno čitanje

Drugi dio je pokazna radionica: kada čitati, kako čitati, dobra i loša slikovnica, slikovnica se mijenja s djetetovim odrastanjem...

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

onda idemo u ometanje,jupi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •