-
od rijeke do sv.helene u outllet levisa
dali je bio netko iz rijeke u outletu u sv heleni .......koliko ima prije zg .......koliko su cca levisice tamo ..dali se isplati ici iz rijeke tamo
-
Sv. Helena je do prije par mjeseci bila ok sada su poprilično digli cijene..
Levisice su bile od 300 nadalje (najjeftinije su bile najmanji brojevi i ako ih je ostalo komda-dva)
npr pletena haljina Xnation kupljena u gradu na sniženju i plaćena 99 kn (nije bila ni jedina kamoli zadnja) a u Heleni je na sniženju sa 349 na 199...
mogu ti pogledat, ja sam blizu Helene..
al mislim da se iz Rijeke ne isplati doći...puno bolje ćeš proći na ebayu i sl...
-
ajd pliz pogledaj koliko su cca muske levis 501 ili 505 mislim br36/30 ili 36/32 thnks
-
Najbolje nazovi tvornički dućan u Novom Marofu i pitaj njih, tamo imaju najveći izbor svega,a preko telefona ti bez problema će provjeriti stanje skladišta i reći otprilike kada će dobiti novu robu. Broj nemam sada ovdje, ali nazovi centralu tvornice (preko informacija) pa će ti oni dati broj dućana. A ako ideš autoputom, to ti je desetak minuta od Sv.Helene dalje.
-
Ja ti živim pored outleta sv.helene pa ti mogu provjeriti ovih dana kak se cijene kreču..ako nisi saznala...
-
nisam saznala....
-
neću ti obečati koji ču dan skočiti dolje na kavu pa pogledat..ali več idući tjedan ću ti saznati 100%
-
ok thnx :D nema zurbe ,.......
-
Zar ti nije bliži Outlet u Začretju? Meni je on recimo bio puno puno bolji od Helene! I masa cura kažu da je i dalje bolji. Sad jedino nemam pojma imaju li outlet Levisa :/
Kada smo mi išli u Začretje onda je naš prijatelj kupio Dizel traperice za 400kn (inače ih je plaćao 1500kn).
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma