EJ CURE HELP
JA SAM U 38TJEDNU I TREBALA BI IĆ RODIT U MERKUR ALI NEDOPUŠTAJU DA IDE SUPRUG SAMNOM NA POROD. IZ RAZLOGA ŠTO SE PREUREĐUJE BOLNICA,KUD DA SAD KRENEM DALJE U KOJU BOLNICU JER NEŽELIM IĆ BEZ NJEGA
:? :? :? :?
EJ CURE HELP
JA SAM U 38TJEDNU I TREBALA BI IĆ RODIT U MERKUR ALI NEDOPUŠTAJU DA IDE SUPRUG SAMNOM NA POROD. IZ RAZLOGA ŠTO SE PREUREĐUJE BOLNICA,KUD DA SAD KRENEM DALJE U KOJU BOLNICU JER NEŽELIM IĆ BEZ NJEGA
:? :? :? :?
ja preporučam vinogradsku
mara... dobro nam došla.
postoji cijeli podforum Rodilišta
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewforum.php?f=22
na kojem možeš naći iskustva iz svih ZG rodilišta.
ja sam najrađe htjela u merkur jer mi je i blizu i pola frendica mi je rodilo tamo...dok ja dojdem iz dugog sela npr.do SD ili vinogradske pogotovo u gužvi treba mi sat i pol... zbunjena sam
:? :?
a ja sv.duh! čuj ako ti je stalo do toga da TM bude s tobom a što ja preporučam svakoj ženi onda odaberi neku od dr.samo kaj se sad strogo drže toga gdje pripadaš po prebivalištu, barem je bilo tu na forumu govora puno o tome pa svakako se dooobro raspitaj jer se pričalo i o nekom vraćanju žene s trudovima ako se ne varam u vinogradskoj.
Varaždinsko rodilište, fino imaš autoput, nema stresa zbog gužve, a i što je najbitnije tamo ste za 45 minuta, što je brže nego do zagrebačkih bolnica u zapadnom dijelu grada u slučaju velikih gužvi![]()
Ajde, ajde, nije to neka udaljenost, pa nama koji nismo iz Zgb., treba isto toliko do rodilišta.![]()
X, to ti ja najbolji mogući izbor.Nia_Zg prvotno napisa
i ja potpisujem cure za vž![]()
tamo ja planiram roditi- brže dođem nego do SD ili Petrove po ovim gužvama u gradu
ej cure zanate kaj je novo ja sam rodila...i to u merkuru jer mi je onu veče kad smo se čule puko vodejak tak da samo otišli u merkur i mogu vam reć da mi uopće nije žao.
s obzirom da sam prvorotkinja rodila sam za 10 sati uz pomoć dripa i epiduralne i kaj je najbitnije NISU me rezali, niti nisam pukla stoga savjet masirajte međicu!!!
i ekipa je sjajna dr.jukić i roki te babica biba
![]()
![]()
![]()
cestitam!!!!!!! super da je sve ok proslo!!!
Kao prvo čestitam.
Kako je ova tema ispunila svoju svrhu,a postiji cijeli pdf o rodilštima, zaključavam.