Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: vjenčani poklon - putovanje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno vjenčani poklon - putovanje

Što mislite o plaćenom kratkom putovanju kao poklonu za vjenčanje?
    Naime, meni draga osoba, o kojoj u biti danas znam vrlo malo jer nas je život odveo različitim putevima, ima uskoro vjenčanje.
    Jedino što meni pada napamet je da im poklonim putovanje u Dubrovnik jer žive već dugo u inozemstvu, a i budući supružnik je stranac ...

Znate li za neku agenciju u HR preko koje bih mogla organizirati let i hotel otvorenog termina?
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 14.09.2012. at 00:05

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Zvuči zgodno

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mislim da su atlas i kompas imali te poklon-bonove za putovanja...
    nazovi ih ujutro i pitaj sve što te zanima...

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nije moguce kupiti putovanja i letove otvorenog termina. Barem ne niti u jednoj turistickoj agenciji u kojoj sam ja bila pred dva mjeseca.

Moguce je kupiti poklon bon u odredenom iznosu i sugerirati da se on potrosi na odredeno putovanje. Primatelj poklon bona uvijek moze odabrati neko drugo putovanje u toj agenciji i nadoplatiti ako treba.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam dobila putovanje, a ja sam i poklonila putovanje. meni je to fantastican poklon.
    o otvorenim putovanjima ne zanm nista, jer sam se u oba slucaja dogovarala o terminu.
    Vrijeska a da nazoves direktno hotel i pitas da li je moguce to napraviti preko njih, moze se naci jeftinije.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Što mislite o plaćenom kratkom putovanju kao poklonu za vjenčanje?
    Odlična ideja, ali mislim da je neizvediva bez dogovora s mladencima (teško je ako ne znaš koji im termin odgovara i koliko bi mogli ostati). Ali, recimo, bon u nekoj agenciji, uz jednu lijepu monografiju Dubrovnika (možda i na jeziku supružnika-stranca) kao diskretnu sugestiju, mislim da bi bio odličan poklon.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo isto dobili za poklon putovanje - Prag.

Meni je putovanje predobar poklon

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo ja radim u turističkoj agenciji, ali više manje su ti cure već sve rekle: ne možeš kupiti putovanje otvorenog tipa bez određenog datuma. pogotovo ne avionske karte. za to moraš imati točno određene datume.
    ono što je najbolje napraviti, uzeti im poklon bon u određenom iznosu, a oni onda mogu otići u agenciju i dogovoriti točne datume i lokaciju putovanja.

ako se odlučiš za tako nešto, svakako odi samo u provjerene agencije (ja bi ti svakako preporučila agenciju u kojoj ja radim, ali ne smijem se reklamirati).

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a grupnjak, kolektiva i ostali s popustima?

oni imaju fleksibilan rok

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i m smo dobili putovanje, izvrstan poklon!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

grupne kupnje su mi ok neke imaju termine do 1.5.2013

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Meni je odabir poklona stvarno prepredobar

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je l bolje to uplatiti u zemlji u kojoj žive i iz koje bi krenuli na put ili mogu to riješiti preko agencije u Hrvatskoj?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Odlican poklon! I mi smo dobili od kumova putovanje, ali u dogovoru s njima, bez bona.
    Moja seka je dobila bon za putovanje od kompasa i imali su sto komplikacija kad su ga htjeli rezervirati, par je najavljenih grupnih putovanja bilo otkazano (oni su isli na tzv daleko putovanje ali su imali vise mogucih destinacija u vidu), nadoplata za individualno je bila jako visoka...na kraju se sve jako razvuklo i otputovali su nakon dosta vremena, uz nadoplatu... Vjerujem da ce bit lakse organizirat putovanje unutar RH, i individualno a ne da se unaprijed racuna na neko grupno koja se danas zbog slabog odaziva redovito otkazuju.

Najbolje se raspitati u velikim agencijama, mislim da nije problem ako se krece izvana, mi smo nedavno preko zagrebacke agencije organizirali i platili put s polaskom iz jedne eu zemlje.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Super poklon!
    Ja sam nedavno dobila, doduše ne za vjenčanje, već za rođendan, Sarajevo za dvije osobe, dva dana (kupljeno na ponudi dana)

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ako hoćeš ukomponirati let, možda je najbolje kontaktirati obzor putovanja. to je agencija u vlasništvu croatia airlinesa i uvijek su imali najpovoljnije aranžmane koji su uključivali letove jer imaju na raspolaganju najjeftiniju klasu aviokarata. ne znam rade li na principu vouchera:

http://www.obzorputovanja.hr/
    Posljednje uređivanje od BigBlue : 14.09.2012. at 11:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •