Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: pelene koje ne cure

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno pelene koje ne cure

ništa mu ne paše!! nekoliko vrsta platnenih, užih, širih, debelih, triplanih.....ovakve zaštitne, onakve zaštitne....od jednokratnih niti muller, niti dm, pampers, libero.....sve pelene mu po noći puste. ima 1 god i 3 mj, dosta cica po noći i kad se zapiša oko 3 ujutro sve izađe. imam foru da ga nekako ostavim na leđima, prebacim mu noge preko svojih i samo mu glavu okrenem (čudna neka poza), ali nisam u stanju baš uvijek mislit kako on leži. ne budim ga po noći za presvlačenje, već ga pokrijem i čekamo buđenje. jel imaju neke jače jednokratne pelene za velike popišance? tražim jednokratne, jer platnenih imamo svakakvih i ništa ne pomaže. inače je buco od 14 kg. čula sam da fixies u brežicama ima kao noćnu jednokratnu, pa me zanima kakve su općenito to pelenice

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ajme willow tree, to mora da je gadno...mišek mali mokri

probaj i druge vrste, ja sam shvatila kako ipak to zavisi o bebinoj građi, jer jednima paše jedna vrsta, drugima druga.
    ja sam probala pampers, babylove, libero, huggies i jedino mi babylove nikada nisu promočile.
    sada kupim bebe od Kplus, za 50 kuna paket, i ok su, tek poneko jutro malo puste sa strane...i to kad se popiši nakon buđenja, a ja još malo odugovlačim pa se mazimo na krevetu

planiram probati violeta pelene isto, neke cure kažu da su dobre, ne znači ako su jeftine da su i loše...

onda ti još ostaju i lumpi, slovenske iz mercatora...treba probati, eto...

sretno i suhe snove malenome

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Re: pelene koje ne cure

Citiraj willow_tree prvotno napisa
    ništa mu ne paše!! nekoliko vrsta platnenih, užih, širih, debelih, triplanih.....ovakve zaštitne, onakve zaštitne....od jednokratnih niti muller, niti dm, pampers, libero.....sve pelene mu po noći puste. ima 1 god i 3 mj, dosta cica po noći i kad se zapiša oko 3 ujutro sve izađe. imam foru da ga nekako ostavim na leđima, prebacim mu noge preko svojih i samo mu glavu okrenem (čudna neka poza), ali nisam u stanju baš uvijek mislit kako on leži. ne budim ga po noći za presvlačenje, već ga pokrijem i čekamo buđenje. jel imaju neke jače jednokratne pelene za velike popišance? tražim jednokratne, jer platnenih imamo svakakvih i ništa ne pomaže. inače je buco od 14 kg. čula sam da fixies u brežicama ima kao noćnu jednokratnu, pa me zanima kakve su općenito to pelenice
    Koji broj pelena koristite?
    Nas su isto platnene pelene izdale za po noci.... jednostavno više ne mogu tolerirati to.... pa smo prešli na jednokratne 4+ pa su i te promočile i kupila sam br. 5 i te su mi ok... J ima 13 kg.... Možda da probate s br 6

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moja mala od 11 meseci,svaku noc ispiski 300ml(ja merila ) i za sada su nam dobre Huggies 12h dry

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

možda je stvar u veličini jednokratnih ? nama se to dešavalo dok nismo uzeli najveće - mislim da je to 6

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

on nosi 5 već duže vrijeme, nekako mi se 6 čini baš velika, al mogu probat.
    e vidiš lumpi sam zaboravila! te su mi pelene bile super, jer kad se f rodio su sve bebe rođene u 11 mj 2008 dobile po 4 velika paketa tih pelene. kplus mu uvijek promoče, nekako su tanke, violetu nisam probala. mislim da ću po lumpi se zaletit!

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

najnovije koje sam probala su pretty baby iz interspara, i nisu promočile. jesu malo tanje od k+, ali nisu promočile...
    iskreno, lumpi nisam još probala, ajde javi kakve su ti...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Nice prvotno napisa
    možda je stvar u veličini jednokratnih ? nama se to dešavalo dok nismo uzeli najveće - mislim da je to 6
    Potpisujem. Nas je Libero broj 6 spasio.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moja P je isto veliki popišanko od rođenja! Svaka pelena bi joj promočila po noći.
    Već nekoliko mjeseci koristimo libero br. 6 i super su, suha je svaku noć!
    Inače, P je velika, sada s 16 mjeseci ima 14 kg i dosta doji po noći.

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

probala sam noćas i violeta pelene, nisu procurile...izgleda da ove jeftine kod nas prolaze

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mamal prvotno napisa
    probala sam noćas i violeta pelene, nisu procurile...izgleda da ove jeftine kod nas prolaze
    Ja imam primjedbe na violeta pelene.
    Moja balerina je 14 mjeseci bila u pampersicama i nikad, ali nikad guza nije bila ni najmanje crvena. Nedavno sam dobila neke testere violeta pelena, stavila sam joj te pelene navečer i ujutro katastrofa- guza grozno upaljena.
    Ne mogu sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da je to baš od violeta, ali više ne bih riskirala .

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa
    Citiraj Nice prvotno napisa
    Potpisujem. Nas je Libero broj 6 spasio.
    Isto ovako. Pa smo danju koristili 5-icu, a nocu 6-icu. Vise nikad mu nije propustilo.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

evo ja kupila babylove br 6 i dijete suho već 2 noći, a pelena krcata!!!!!!!!!!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nama definitno pašu samo Lumpi (otkriće), Violeta i pelene iz Lidla.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nama ni jedne platnene nisu nikad procurile. Pampersice jesu gotovo uvijek (možda sa presmotana pa ne znam dobro zalijepit ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •