Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: OTEČEN KAPAK

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno OTEČEN KAPAK

zara mi se jutros probudila sa polu-spuštenim kapkom, blago crvenkast.
    oko nije bilo krmeljavo i ne boli je.
    pretpostavljam da je od propuha.

jel postoji kakva terapija ili će proći samo od sebe? nekakvi oblozi, kamilica i slično? da je odvedem u pedijatrice?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

up!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Odvedi je pedijatrici, može biti celulitis (ne onaj koji mi imamo po bedrima) iako je to u principu bolest koja zahvaća manju djecu. Ako je, treba antibiotik da se to ne raširi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

a možda je bocnuo komarac (doživjeli) ili je napuhalo..jadna moja zarči!
    jel ima iscjedak? stavljaj obloge od kamilice, a za sve ostalo ipak konzultiraj doktoricu, poljubac

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ne, nema iscjetka, ne vidim ni ubod. ma, nije ni napuhano (otečeno iz naslova možda i nije pravi pridjev), samo spušteno. pretpostavljam da je od propuha, jer sinoć sam je, ne razmišljajući, izložila propuhu. prva reakcija mi je bila bijesna na samu sebe, jer joj je još kosica bila mokra od kupanja.

stavljat ću joj obloge od kamilice, pa ako ne bude bolje, vodim je u pedice. a htjela bih to izbjeći, jer su mi rekli da su ambulante pune bolesne djece.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Angel prvotno napisa
    ne, nema iscjetka, ne vidim ni ubod. ma, nije ni napuhano (otečeno iz naslova možda i nije pravi pridjev), samo spušteno. pretpostavljam da je od propuha, jer sinoć sam je, ne razmišljajući, izložila propuhu. prva reakcija mi je bila bijesna na samu sebe, jer joj je još kosica bila mokra od kupanja.

stavljat ću joj obloge od kamilice, pa ako ne bude bolje, vodim je u pedice. a htjela bih to izbjeći, jer su mi rekli da su ambulante pune bolesne djece.
    onda zovni blanku i naruči se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •