-
viroze
ja evo već tjedan dana imam začepljen nos, kombinaciju suhog i zrelog kašlja :shock: , temeratura mi je bila prvih par dana oko 38, malo manje...
Sad je valda više nema
već me bole leđa od kašlja, trbušni mišići....
kakva je to viroza? ima li ko kakva iskustva?
pijem i cefalexin antibiotik, već 5 dana i nikakve vajde od toga :shock: :shock:
ŠTA MI JE?! :/
-
molim admina da iz VORIZE ispravi u VIROZE
HVALA
-
A vidim da si otišla k doktoru i da mu kažeš da te ponovno pregleda da ovo ne prestaje da te sve boli od kašlja.
Sliči na moju lanjsku virozu.
-
jesi li vadila krv? mislim, prije antibiotika. antibiotik ti i neće pomoći ako je u pitanju virus, a ne bakterija.
imaš negdje temu prirodni recepti (ili tako nekako) pa da tu nešto pronađeš za sebe.
držim fige da brzo prođe!
-
-
Nema šanse da me neka viroza zaobiđe. Čim netko šmrca mora i na mene prijeći.
-
uzimaš li cink??? i c vitamin
-
-
Zuta a koliko cinka i vit.c ima u solgaru??
Jel mislis na prenatal ili uzimas posebno??
Ako uzimas prenatal tu je malo cinka i vit.c.
-
Da, Solgar prenatal.
Vitamin C - 50 mg
Cink - 11.5 mg
Ne znam kaj još da uzimam. Ne razumijem se u sve to. Ne bih si htjela napraviti štetu, ako se nešto ne smije kombinirati s nečim.
-
Naravno.....al to je zbilja malo c vitamina.
Najbolje kad budes u ljekarni da se posavjetujes malo koliko smijes piti u trudnoci. Znam da se inace ovako pije 500 mg pa cak i do 1 gram kad je viroza u pitanju.
-
Zuta jesi isla vaditi ogtt??
Mozes i cedevitu koji put popit ako je ovo ok.jer u biti je ced.na bazi sumece tablete i ima i c, b i e vitamina.
-
Jesam. Opet je iznad granice. 5.4.
Cedevite stalno pijem. Kupila pakiranje od kile.
-
Ok. Ima npr. i floradix sirup
http://www.dietpharm.hr/floradix-p479
Ovo ti vise radi zeljeza govorim jer vidim da si i za to pisala.
Ovo isto nije lose al je vodica kome zaista treba zeljeza. Al cisto preventivno.
-
Nešto slično su mi dali u apoteci prošle g, za u međuvremenu dok ne dobijem recept. Isto su rekli da neće bit dovoljno, mada im je to preparat sa maks količinom željeza koja se daje bez recepta. Mislim 30 mg. Bilo je u ampulicama, zgodno onako. Mogla bih to opet uzet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma