-
kućica za lutke
Moja malena i ja dogovorile smo se da cemo poceti praviti kucicu za lutke. Međutim, ja bih svasta nesto, ona jedva ceka da bude gotovo
Nasla sam par dobrih linkova s odlicnim idejama, ali me zanimaju i vasa misljenja i iskustva.
-
I ja razmisljam o toj kucici pa bih te zamolila da linkove podjelis sa nama
Ja sam mislila sivat dekice jastuke i robicu,od kutija pravit krevete i ormare...
-
Evo, ponešto smo napravile, nije još gotovo, pogledajte album na donjem linku.
-
Prošle godine sam ja radila kućicu od kutije za printer (jako zahvalan debeli karton, a dovoljno je velika da dobijem dvije etaže), a namještaj sam radila od raznoraznih kutijica ili od kartona kojeg sam rezala kao gradivne elemente za npr. police.
Npr. od kartonske kutije s prozirnim dijelom napravila sam akvarij, koristila sam samoljepljivi kolaž koji sadrži zlatnu i srebrnu boju koje su poslužile npr. za sudoper, ogledalo...
Sve što sam željela da se čvrsto drži lijepila sam pomoću pištolja i silikona (npr. pričvršćivanje namještaja, stepenice, police na zid i sl.) i to mi se pokazalo kao najbolje rješenje.
Koliko-toliko sam napravila prizemlje, ali na katu sam već zapela - nemam baš nešto vremena niti inspiracije (a imam i sina koga to više baš i ne zanima
)
-
Ja sam počela s kutijama od cipela kad su dečki imali 2 i 3 godine.
Rezultat - danas ni jedna, ali ni JEDNA kutija za cipele ne odlazi, a da nije izrezana.... Mora to biti ili pesja kućica, ili žabina kuća (dakako, postoji i posteljina, kada, sudoper... peć s dimnjakom od slamke), tepisi se crtaju, lijepe se zavjese, ispisuju se imena ulice i kućni brojevi. Djeca su mi pobrala sve frotirne trljačice (za vreće za spavanje svojim ljubimcima), a znaju se već dugo sasvim konstruktivno igrati... I legice su sjajne za izradu namještaja tipa stol, štednjak i drugo.
Već dugo nemam ja ništa s tim, djeca su preuzela posao sama... Jest da mi naprave smeće, ali vrijedi truda!
Moram potražiti slike.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma