Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: kućica za lutke

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno kućica za lutke

Moja malena i ja dogovorile smo se da cemo poceti praviti kucicu za lutke. Međutim, ja bih svasta nesto, ona jedva ceka da bude gotovo
    Nasla sam par dobrih linkova s odlicnim idejama, ali me zanimaju i vasa misljenja i iskustva.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I ja razmisljam o toj kucici pa bih te zamolila da linkove podjelis sa nama
    Ja sam mislila sivat dekice jastuke i robicu,od kutija pravit krevete i ormare...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo, ponešto smo napravile, nije još gotovo, pogledajte album na donjem linku.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prošle godine sam ja radila kućicu od kutije za printer (jako zahvalan debeli karton, a dovoljno je velika da dobijem dvije etaže), a namještaj sam radila od raznoraznih kutijica ili od kartona kojeg sam rezala kao gradivne elemente za npr. police.
    Npr. od kartonske kutije s prozirnim dijelom napravila sam akvarij, koristila sam samoljepljivi kolaž koji sadrži zlatnu i srebrnu boju koje su poslužile npr. za sudoper, ogledalo...

Sve što sam željela da se čvrsto drži lijepila sam pomoću pištolja i silikona (npr. pričvršćivanje namještaja, stepenice, police na zid i sl.) i to mi se pokazalo kao najbolje rješenje.

Koliko-toliko sam napravila prizemlje, ali na katu sam već zapela - nemam baš nešto vremena niti inspiracije (a imam i sina koga to više baš i ne zanima )

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam počela s kutijama od cipela kad su dečki imali 2 i 3 godine.

Rezultat - danas ni jedna, ali ni JEDNA kutija za cipele ne odlazi, a da nije izrezana.... Mora to biti ili pesja kućica, ili žabina kuća (dakako, postoji i posteljina, kada, sudoper... peć s dimnjakom od slamke), tepisi se crtaju, lijepe se zavjese, ispisuju se imena ulice i kućni brojevi. Djeca su mi pobrala sve frotirne trljačice (za vreće za spavanje svojim ljubimcima), a znaju se već dugo sasvim konstruktivno igrati... I legice su sjajne za izradu namještaja tipa stol, štednjak i drugo.

Već dugo nemam ja ništa s tim, djeca su preuzela posao sama... Jest da mi naprave smeće, ali vrijedi truda!

Moram potražiti slike.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Evo da podignem malo temu

N će ubrzo rođendan pa nam sinulo sklepati joj drvenu kućicu za lutke... Ove aktualne fifine, jagodičine gajbice masu skupe pa mislimo da za te novce mi u najmanju ruku dvorac napravimo a drvenu bi iz razloga da potraje i godinama i generacijama Imamo već par ideja i nacrta ali svako iskustvo dobro dođe...vaši primjeri također

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •