Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: facebook

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno facebook

znam da nije bas PDF za temu kao ova ali molim sve frendove s ovog podforuma da mi u zahtjevu za prijateljstvo napišu i nick s Rode da nelutam.dosta sam ih poznala ali ima par koje bas nekuzi tko su pa molim kratki pp s objašnjenjam.Ispričavam se adminima unaprijed i molim da tema ostane par dana da cure vide i jave se.i jAKO nam je drago da smo frendovi da se mozemo podupirati i na drugim mjestima.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I ja sam na Face-u, ali sam se zasada spojla samo s katom.klik i enyom22 koje mi znaju imena, ne znam kako bi ovo funkcioniralo osim da se predstavimo punim imenom i prezimenom što ne znam koliko je dobro za ovako otvoren forum

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa
    I ja sam na Face-u, ali sam se zasada spojla samo s katom.klik i enyom22 koje mi znaju imena, ne znam kako bi ovo funkcioniralo osim da se predstavimo punim imenom i prezimenom što ne znam koliko je dobro za ovako otvoren forum
    na pp, pretpostavljam!

inače ja se još nisam logirala na facebook i za sad en namjeravam, ne znam zašto, jednostavno mu odolijevam.
    Imam osjećaj da bi se previše navukla, i face doživljavam kao drogu, nikad probala, pa za sad neka tako i ostane.
    a vama ugodno druženje!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

laky...mudro ..super ideja..

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

laky ja cu ri poslati pp s mojim imenom i prezimenom pa me mozes dodati kao frend.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

OT. Laky avatar ti je sve ljepsi svaki dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •