Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 103 od 103

Tema: Dijete ima temp. 39 - majka ne želi liječniku!

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    kako je dječak sada?
    evo gledamo tv i slažemo kocke... sad je sve ok!

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    mene smeta ovaj tvoj zadnji post jer je drvljenje po tvojoj bivšoj ženi čiju stranu ne možemu čuti, a počelo se iznositi previše pojedinosti.
    takve stvari raspravljaj sa svojom ženom i centrom, a nemoj iznositi po forumima, to je baš ono do daske nisko.
    ma joooj koje li prazno pamfletiziranje!!! joj joj joj!

a šta je s tobom? šta ti je savjest proradila ili si samo našla elemente poistovjećenja s majkom mog djeteta, pa te to silno zasmetalo da to netko uopće smije kritizirat?! jer koliko vidim vrlo je simtomatično zašto te nije nimalo zasmetalo kad se naveliko i naširoko drvi o muškim alkoholičarima, lažljivim manipulatorima, psihički bolesnim tatama, imali smo i obiteljske nasilnike (nedokazano), i mafijaše koji su pola grada opljačkali i prevarili (nedokazano), čak i iz majčinog iskaza zlostavljače djece i otimače istih, dok se nije ispostavilo upravo suprotno... pa ako misliš da je tvoj stav objektivan, zašto te nema s pametovanjem na tim temama?! zašto sve te majke ne osvjestiš kako je drvljenje neosnovano po njihovim partnerima, ukoliko ovdje nismo čuli i njihovu priču?!

a onda ćemo malo i o tom tvom podvlačenju pod nazivnik "drvljenje"? ne razumijem jel ti svako iznošenje golih činjenica nazivaš drvljenje, ili samo činjenice iznošene s muške strane? vidiš meni je nažalost time što si ti nazvala "drvljenje", oduzeto živaca i živaca, donijelo čireva i čireva, usadilo nepovjerenja i nepovjerenja, al mi pored svega konstatira jedna tashunica na kraju da bi ipak trebalo o tome najbolje ŠUTIT, jer njoj to smeta!

pa de imaj muda do kraja pa reci bez rukavica - smeta mi što si muško, al da si žensko sestro ma drvi onda po njima kolko oćeš!!!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zaključavam zbog toga što je tema otišla OT.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •